Medie med overraskende opdatering på Andreas Christensens skadessituation

Nyheder
onsdag, 16 oktober 2024 kl. 19:08
andreas christensen gamper
Andreas Christensen sidder ude med en skade, men FC Barcelona har ikke meldt meget ud. Nu er et spansk medie kommet med en overraskende opdatering på hans skadessituation.
En opdatering om FC Barcelona-stjernen Andreas Christensens helbred er dukket op hos et spansk medie. Og nyheden er desværre, for dem der håber at se danskeren tilbage på banen hurtigst muligt, af en mindre opmuntrende karakter.
Christensen har indtil videre kun spillet en enkelt kamp denne sæson, da han var i aktion mod Valencia tilbage i august. Siden da har den tidligere Chelsea-spiller været under behandling for et langvarigt akillesseneproblem, som for nylig har udviklet sig til tendinopati.
Mens spillere som Dani Olmo, Gavi og Fermin Lopez er tæt på at vende tilbage til fuld form, så forholder det sig desværre anderledes med den danske forsvarer. Men hvornår kan Barcelonas fans så forvente at se Christensen tilbage på banen?
Hvis de seneste meldinger fra medierne holder stik, vil det desværre ikke ske foreløbigt. Det oprindelige håb var, at den alsidige forsvarer ville være til rådighed for Hansi Flick og hans stab efter den nuværende landskampspause. Det står dog klart, at det ikke kommer til at ske.
Og for at gøre det endnu værre, så er der faktisk stor tvivl om, hvornår han vil være i stand til at vende retur til sin rolle for Barcelona.
"Danskeren er i øjeblikket under konservativ behandling, og hans udvikling og tilbagevenden er fuldstændig uvis," skriver SPORT, der dermed antyder, at end ikke Barca har et indblik i hans potentielle tilbagevenden.
Denne sommer var der en del rygter om, at AC kunne ende med at blive solgt, men sådan blev det ikke. Hans seneste skade har naturligvis også medført, at der kun er en lille chance for, at han bliver solgt i januar.
Hans nuværende aftale med Barcelona udløber i sommeren 2026. Da Barca ikke vil risikere at miste ham på en fri transfer, er de efter sigende klar til at åbne forhandlinger om en ny kontrakt.