Én ting ved Ansu Fati skaber stor bekymring i Barcelona

Nyheder
mandag, 14 oktober 2024 kl. 20:23
ansu fati gamper
Ansu Fati har ikke fået meget spilletid i FC Barcelona i denne sæson, men det er ikke dét, der primært skaber bekymring i den catalanske klub.
FC Barcelona er angiveligt blevet mere bekymrede over Ansu Fatis faldende markedsværdi, ifølge en nylig opdatering fra SPORT.
Fati, som engang blev udset som Lionel Messis arvtager, har fået sin karriere hæmmet af gentagne skader samt et lejeophold i Brighton, der ikke leverede de forventede resultater.
Som følge heraf er hans markedsværdi fortsat med at falde og afspejler hans udfordringer både på og uden for banen. Ifølge Transfermarkt ligger angriberens nuværende markedsværdi på kun 15 millioner euro, hvilket er et skarpt fald på 10 millioner euro fra hans tidligere vurdering.
Dette er en betydelig nedgang fra hans top på 80 millioner euro i 2020. Siden da har skader og inkonsekvente præstationer bidraget til dette dramatiske fald, og der er indtil videre ingen tegn på bedring.
Der har været spekulationer om, at Barcelonas ledelse er bekymret over denne devaluering. Der er interne drøftelser i klubben om muligheden for at sælge Ansu i det kommende transfervindue i januar.
Enhver beslutning om salg vil dog afhænge af, om de bud, klubben modtager, opfylder deres økonomiske krav, specielt i henhold til 1:1-reglen, samt om Barcelona kan sikre en passende erstatning.
En af de største udfordringer for Fatis udvikling er manglen på spilletid. Med hård konkurrence om de offensive pladser har det været svært for ham at få regelmæssige minutter på banen.
Selvom Hansi Flick har formået at genoplive flere spilleres karrierer i Barcelona-truppen, har Fati endnu ikke nydt godt af dette og har fået begrænsede muligheder. Derfor har han været nødt til at acceptere, at han i denne sæson har skullet tilbringe det meste af sin tid på bænken.
Siden han kom sig over en fodskade, har Ansu kun formået at spille 51 minutter fordelt på tre kampe - 2 minutter mod Monaco, 26 minutter mod Young Boys og 23 minutter i kampen mod Alaves.
Derfor er hans fremtid i Barcelona fortsat usikker, og transfervinduet i januar kan muligvis tilbyde en løsning, hvis de rette betingelser er til stede.