Lionel Messi afslører: Denne PL-målmand leverede den 'bedste præstation nogensinde'

Nyheder
torsdag, 29 august 2024 kl. 17:17
lionel messi flag
Den argentinske FC Barcelona-legende Lionel Messi har navngivet den Premier League-målmand, der leverede den bedste præstation, han nogensinde har set.
De fleste målmænd, som Lionel Messi har mødt, har ikke været i stand til at stoppe ham. Tilbage i 2020 sendte Budweiser flasker øl til 144 forskellige målmænd, der havde lukket mål ind imod ham, mens han spillede for FC Barcelona.
Fraser Forster var en af de modtagere, da han havde lukket et mål ind i en 2-1-sejr over Blaugrana i 2012 på Celtic Park. Han stod også i målet i returkampen, som endte 2-1 til Barca efter Jordi Albas sene mål.
Men Forsters heltegerninger mellem stængerne gjorde et stort indtryk på den syvdobbelte Ballon d'Or-vinder, som hævdede, at han endda var et transfermål for den catalanske klub på et tidspunkt.
"Fraser Forsters præstationer mod os blev der talt om i lang tid," sagde Messi ifølge Daily Star.
"Der var en kamp i Skotland, hvor han ikke var menneskelig. Det er den bedste målmandspræstation, jeg har set."
"Da Victor Valdes sagde, at han ville forlade os, talte vi endda om, at han kunne spille her. Jeg var sikker på, at han ville ende i Arsenal, Chelsea eller Manchester United."
Messis eneste mål mod Forster var et trøstemål i det 90. minut, og den 35-årige fik endda øgenavnet 'The Great Wall of Glasgow' efter at have leveret syv rigtig flotte redninger.
Han skiftede til Southampton fra Celtic i 2014 og spillede 162 gange - han vendte kortvarigt tilbage til Bhoys i 2019/20-sæsonen.. Forster, der har spillet seks landskampe for England, kom til Spurs i 2022 og har spillet 21 kampe i alle turneringer.
Den 6. december 2023 underskrev Forster en ny kontrakt med Tottenham, der holder ham i klubben indtil sommeren 2025.