Hansi Flick fremhæver Barca-stjerne efter sejr over Rayo

Interviews
onsdag, 28 august 2024 kl. 10:10
hansi flick rayo
Hansi Flicks tropper sikrede sig tirsdag aften sæsonens tredje sejr, og er dermed det eneste hold i La Liga med en perfekt score.
Tre sejre i tre kampe er det blevet til for FC Barcelona i denne sæson. Det blev en kendsgerning, da de tirsdag aften vandt deres udebanekamp med 1-2 over Rayo Vallecano.
Den catalanske klub kommer ikke specielt godt fra start, da de blev ofre for det høje pres fra hjemmeholdet. Efter flere forsøg resulterede det i, at de kom bagud med 1-0.
I anden halvleg så det langt bedre ud for Hansi Flicks tropper. Det var der flere grunde til, men det var især tyskerens beslutning om at sende Dani Olmo på banen, der viste sig at være afgørende.
Den tidligere RB Leipzig-spiller formåede at skabe en helt anden dynamik, hvilket han også fik stor ros for af Flick efter kampen. Tyskeren roste også holdets modstandsdygtighed, da de sikrede deres første sejr ude mod Rayo i La Liga siden 2018.
"Derfor er han (Dani Olmo, red.) på vores hold. De første par minutter var ikke gode for os. Vi pressede ikke godt og vi kunne ikke lave kombinationer, men i anden halvleg spillede holdet og Dani en fremragende kamp," sagde Flick ifølge Mundo Deportivo.
"Når man ser på resultaterne fra de sidste par år, forventede vi en svær kamp, men i aften formåede vi at vinde. I anden halvleg lavede vi gode kombinationer og fik tre point mere, og nu er det ni ud af ni."
Barca skal i aktion igen på lørdag, hvor Flick og hans tropper skal forsøge at afslutte en perfekt start på den første måned af denne sæson.
Her byder de Real Valladolid velkommen på Montjuic, hvor de naturligvis vil forsøge at sikre deres fjerde sejr i træk. Efter denne kamp er der tid til en landsholdspause, inden det igen går løs.