Lamine Yamal og Ronaldinho deltager i Barcelona-video med lancering af ny spillertrøje

Nyheder
torsdag, 18 juli 2024 kl. 18:27
ronaldinho ny troeje
Barcelona har afsløret deres nye hjemmetrøje til 2024/25-sæsonen, hvor store navne som Ronaldinho og Lamine Yamal har spillet en rolle i deres video.
Den kommende sæson markerer klubbens 125-års jubilæum, hvilket de har hædret med deres nye trøjer. Farven på trøjen er derfor blevet opdelt 50-50 i stedet for striber, som det har været de sidste mange år.
Barcelonas første trøje for over et århundrede siden var den samme, og klubben deler, at det nye look er baseret på 'et design, der bringer en elegant og klassisk kontrast'.
Emblemet er placeret i midten af trøjen, med et gyldent Nike-logo samt Spotify-sponsoren i samme farve. Klubben har dog sagt, at det samme logo fra sidste sæson vil blive inkluderet i den første fase af lanceringen, før en opdateret version bliver introduceret.
Spillere fra både herre- og kvindeholdene var med i billederne i forbindelse med lanceringen, hvor de bar jeans sammen med den nye trøje i reklamefotos.
I lanceringens video, der definerer klubbens spillestil og catalanske identitet, medvirker Ronaldinho, Andreas Iniesta, Carlos Puyol og Pau Gasol samt flere nuværende spillere.
Videoen er baseret på devisen om, at 'vi vil have bolden', hvor Ronaldinho starter videoen og afleverer en bold, som derefter bliver afleveret til flere spillere fra fortid og nutid i forskellige former og steder. Lamine Yamal, Pedri og Robert Lewandowski er blandt de nuværende spillere, der medvirker.
Klubben tilføjede, at de nye trøjer er lavet med Dri-FIT ADV, som er Nikes højeste kvalitetsmateriale, og at de 'giver smidighed, åndbarhed og ventilation præcis, hvor det er nødvendigt'. Det er et materiale, der er skabt gennem data indsamlet med Body Mapping-teknologi.
Udseendet ligner det, klubben havde, da de vandt Champions League og The Treble i 2008/09-sæsonen, og farverne har ikke været delt på denne måde siden den omtalte sæson.