Lamine Yamal køber tre huse til sin far, mor og bedstemor

Nyheder
torsdag, 18 juli 2024 kl. 11:22
lamine yamal 6
Lamine Yamal har vist sig at være en meget gavmild mand, da han har købt tre huse til sin far, mor og bedstemor.
Spanske medier har afsløret, at teenagestjernen Lamine Yamal købte tre huse til sin far, mor og bedstemor i sin hjemby som 16-årig.
Ifølge SPORT købte den spanske stjerne et hus til sin bedstemor nær, hvor han plejede at bo i Rocafonda i Catalonien, der ligger omkring 35 kilometer fra Barcelona. Når Yamal har fri fra fodbold, tilbringer han ofte tid med sin bedstemor.
Spanske medier skrev, at den unge angriber også købte et hus til sin mor nær, hvor han voksede op. Huset, Yamal købte til sin far, ligger i Barcelona. The Sun skrev, at den 17-årige Yamal er meget ydmyg og meget knyttet til sin familie og fødested.
Yamal laver ofte sit håndtegn til nummer 304, som er Rocafondas postnummer, når han fejrer et mål. Yamals far er fra Marokko og hans mor er fra Ækvatorialguinea, men de gik fra hinanden, da han var ung. Yamal har en ældre søster og en yngre bror.
Efter sejren over Frankrig i semifinalen den 10. juli gik hans mor, søster og lillebror ned på banen for at dele glæden med talentet. Yamals far delte også et billede taget med ham. Derfor er det meget tydeligt at se, at han har et tæt forhold til sin familie.
Yamal debuterede for Barcelona som 15-årig og viste hurtigt sit talent. Han scorede syv mål i 51 kampe for klubben. Sidste september forlængede Yamal sin kontrakt med Barcelona, så den nu løber indtil 2026.
Ved EM startede Yamal på banen i alle Spaniens syv kampe. Han spillede selvsikkert og satte en række rekorder som den yngste spiller til at spille, score og lave et oplæg ved en EM-turnering. Hertil slog han også flere andre rekorder.
Efter at Spanien slog England 2-1 i finalen søndag, slog Yamal, som lige havde fejret sin 17-års fødselsdag dagen inden, rekorden som den yngste spiller til at vinde en stor international turnering. Denne rekord overtog han fra ingen ringere end Pele.