Barcelonas fremtidige 9'er? 16-årige Oscar Gistau skriver under på ny kontrakt

Nyheder
onsdag, 17 juli 2024 kl. 15:12
oscar gistau
Det 16-årige stortalent har sat sin underskrift på en ny kontrakt med Barcelona, hvor han skal udvikle sine evner på La Masia.
Barcelona har et stort fokus på at holde fast i deres unge talenter. De ved, at det er dem, der skal bære klubben i fremtiden. Derfor er de meget opsatte på ikke at miste dem til andre klubber.
Netop derfor har det efter sigende også været et klart fokus for sportsdirektør Deco at underskrive nye kontrakter med klubbens talenter. Det har medført, at flere af dem i de seneste uger har forlænget deres ophold i klubben.
Den seneste spiller til at gøre dette, er Oscar Gistau, der tirsdag underskrev en ny kontrakt med klubben. Den 16-årige angriber skrev under på forlængelsen på Ciutat Esportiva i selskab med José Ramón Alexanko, der er ansvarlig for ungdomsfodbold i Barcelona.
Oscar betragtes bredt som en af de mest talentfulde unge offensive spillere på La Masia, hvor han også har nydt en meget hurtig udvikling de seneste år.
Selvom han kun var 15 år (han fyldt 16 år i marts), var den unge angriber en del af Barcelonas Juvenil A-hold og spillede endda 15 officielle kampe. Antallet kunne have været højere, hvis ikke det var for en skade, han pådrog sig i april.
Gistau, som har trænet med Barcelonas førstehold et par gange under Xavi, har skrevet under på en treårig kontrakt, hvilket er normen for mindreårige. Det betyder, at hans nye kontrakt løber til 2027.
En aftale om den nye kontrakt for den unge spiller var allerede opnået for et par uger siden, og nu har han officielt skrevet under på kontrakten.
Den unge angriber håber nu på at cementere en plads på Juvenil A-holdet under Juliano Belletti, mens han også håber på at få en chance på Barca Atletic, da både Marc Guiu og Pau Victor har forladt klubben.