Lamine Yamal matcher fantastisk Lionel Messi-præstation i Sevilla-opgør

Nyheder
tirsdag, 22 oktober 2024 kl. 17:54
lamine yamal villarreal
FC Barcelona-stjernen Lamine Yamal sluttede sig søndag aften til klublegenden Lionel Messi i at have opnået en helt fantastisk bedrift.
Lamine Yamal var igen på plettet søndag aften, hvor han sammen med sine holdkammerater tørnede sammen med Sevilla. Her sikrede han sig en fantastisk bedrift, der gjorde det muligt for den unge spiller at matche Lionel Messi.
Dette skete takket være hans præstation i deres sejr over Sevilla. Hansi Flicks tropper vendte søndag aften tilbage i aktion og bød Sevilla velkommen til Cataloniens hovedstad med det mål at sikre deres 9. sejr ud af 10 kampe i den spanske liga.
Da kampen var ovre, stod det klart, at det var lykkedes for Barcelona. De forlod nemlig ikke blot banen med tre point, men også en meget overbevisende 5-1-sejr. Og Yamal startede naturligvis på sin sædvanlige plads på højre fløj.
Den 17-årige var ikke selv blandt målscorerne søndag aften, men han formåede at lave et oplæg og leverede en flot aflevering til Pedris mål, der fordoblede værternes føring tidligt i kampen.
Og med dette sikrede Lamine sig en plads i de nyere historiebøger i Catalonien. Det viser statistik fra Opta, der afslører, at Yamal faktisk har formået at matche en helt fantastisk bedrift fra Messi.
"Lamine Yamal er den første Barcelona-spiller til at levere seks oplæg i sine første 10 kampe i en La Liga-sæson siden Lionel Messi i 2014/15," skriver Opta i et opslag på X.
Derfor er det heller ikke til at komme udenom, at Yamal formår at blive ved med at vise sit værd i Barcelona. Det er derfor ikke uden grund, at han spås til at blive en af de bedste spillere i verden.
I denne uge står han og hans holdkammerater overfor flere store udfordringer. Først og fremmest venter Bayern München i Champions League, inden det er tid til at spille den første El Clasico mod Real Madrid i denne sæson.

Lige nu

Mest læste