Lamine Yamal har fået vanvittigt antal følgere på kun to måneder

Nyheder
søndag, 11 august 2024 kl. 18:30
lamine yamal jubler
Lamine Yamal har for alvor skabt et navn for sig selv, hvilket afspejler sig i antallet af nye følgere, han har fået.
Da Lamine Yamal ankom til Spaniens træningslejr i Tyskland i juni, hvor han skulle forberede sig forud for EM, havde han omkring syv millioner følgere på Instagram.
To måneder senere ser det helt anderledes ud. Det skyldes naturligvis, at det unge talent var det helt store samtaleemne under EM, hvor han leverede en række pragtfulde præstationer.
I løbet af de seneste måneder har flere derfor fundet ud af, at de gerne vil følge hans liv og karriere. Det har resulteret i, at han i skrivende stund har mere end 20 millioner følgere på Instagram.
Det viser, hvad et succesfuldt EM kan gøre for en ung spiller som Yamal. At han bliver et mere populært navn, kan naturligvis være afgørende i forhold til hans muligheder for at indgå kommercielle aftaler.
Lang vej op til Lionel Messi
Selvom han i de seneste måneder har fået flere millioner af nye følgere på Instagram, er der stadig lang vej til toppen. Eksempelvis kan Lionel Messi bryste sig af at have mere end 505 millioner følgere på platformen.
Her er det selvfølgelig vigtigt at bemærke, at han kun er 17 år gammel. Formår han at blive ved med at imponere, er der en god chance for, at hans følgerskare kun bliver større og større med tiden.
Selvom de sociale medier i dag har stor betydning for en fodboldspillers kommercielle potentiale, er det i sidste ende præstationerne på banen, der virkelig tæller.
Store forventninger til Yamal
Efter en imponerende 2023/24-sæson og et mindst lige så flot EM, er der høje forventninger til Yamal. Barcelona håber nemlig, at han kan holde gang i den gode stime.
I den seneste sæson bidrog det 17-årige talent med syv mål og to oplæg. Forhåbningen i den catalanske klub er, at han i den kommende sæson kan være endnu mere produktiv foran målet.