Han er rasende på klubben: Nu har Barcelona truffet beslutning om Ronald Araujo

Nyheder
torsdag, 08 august 2024 kl. 8:37
ronald araujo 4
Ronald Araujo siges at være rasende på FC Barcelona, hvilket har fået den catalanske klub til at overveje hans situation.
I ugerne op til sommerens transfervindue var der mange spekulationer omkring fremtiden for Barcelona-forsvarer Ronald Araujo.
Den 25-årige var et transfermål for Bayern München og Manchester United, som begge tilbød ham lukrative kontrakter. Ligeledes var de også klar til at betale et højt beløb for at hente ham
Barcelona har også forsøgt at tilbyde den uruguayanske landsholdsspiller en ny og forbedret aftale i noget tid nu, men deres tilbud har ikke overbevist Araujo
Hertil har der også været forlydender om, at han skulle være blevet rasende på klubben. Årsagen til dette er, at Barcelona overvejer at undlade at registrere ham hos La Liga før til januar.
Barcelona truffet deres beslutning
Ifølge journalisten Nicolas Saavedra har Barcelona truffet en endegyldig beslutning om Araujo. Trods de mange spekulationer og rygter, så har de ikke planer om at sælge ham.
Den uruguayanske landsholdsspiller er i øjeblikket fuldt fokuseret på at komme sig efter den skade, han pådrog sig under Copa America, og overvejer efter sigende ikke selv at forlade klubben.
Efter at have gennemgået en operation forventes han at være ude i omkring fire måneder, hvilket gav anledning til rygter om, at Barcelona muligvis ikke vil registrere ham i La Liga før januar.
Det var en anden grund til, at forsvareren angiveligt overvejede at forlade klubben denne sommer. Men de seneste rapporter tyder på, at Barcelona ikke vil afregistrere ham alligevel.
Bekymrende kontraktsituation
Araujos nuværende kontrakt med Barcelona udløber i 2026, og klubben har i noget tid forsøgt at forny hans aftale ved at tilbyde ham forbedrede vilkår, der afspejler hans status på holdet.
Barcelona tilbud er dog ikke faldet i Araujos smag, og derfor har hans agenter ikke engang svaret på det seneste tilbud fra den catalanske klub.
I lyset af situationen udelukkede Barcelona-sportsdirektør Deco heller ikke muligheden for et salg denne sommer. Især ikke i betragtning af catalanernes behov for et salg i dette transfervindue.
Men Araujos skade ændrede alle planer, og klubben arbejder nu på at sikre hans underskrift på en ny kontrakt, mens han selv fokuserer fuldt ud på sin rehabilitering og genoptræning.