Hvornår vender Dani Olmo tilbage fra sin skade?

Nyheder
lørdag, 05 oktober 2024 kl. 15:38
dani olmo joan gamper
Dani Olmo er fortsat ude med sin skade, hvilket har ramt FC Barcelona hårdt, da han fik en god start på sin tid i den spanske klub.
Dani Olmo fik en imponerende start på livet i FC Barcelona efter sin ankomst fra RB Leipzig, hvor han scorede tre mål i sine første tre La Liga-kampe. Desværre blev han tvunget til at forlade banen med en muskelskade mod Girona.
Siden da har Olmo misset Barcelonas seneste tre ligakampe mod Villarreal, Getafe og Osasuna, og han har også været fraværende i holdets to første kampe i denne udgave af Champions League.
Ifølge Marca skrider den 26-årige spillers genoptræning dog positivt frem, og han forventes at være klar til udtagelse mod Sevilla den 20. oktober.
Avisen hævder, at Olmo vil vende tilbage til træning i løbet af landskampspausen, og han vil være tilgængelig mod Sevilla, forudsat at han kommer uskadt igennem disse træningssessioner.
Den offensive spiller skulle derfor også være til rådighed til Barcelonas Champions League-hjemmekamp mod Bayern München den 23. oktober, samt til El Clasico mod Real Madrid tre dage senere.
Olmo blev kædet sammen med en række klubber under sommerens transfervindue, herunder Chelsea, men Barcelona sikrede sig til sidst deres tidligere ungdomsspiller. Han var dog også det eneste større indkøb, der blev foretaget af den spanske storklub.
På trods af de positive nyheder om Olmo, kæmper Barcelona stadig med alvorlige skadesproblemer, hvilket gør deres imponerende start på 2024/25-sæsonen endnu mere bemærkelsesværdig.
Hansi Flicks hold ligger øverst i La Liga-tabellen med 21 point fra deres første otte kampe, og de vandt senest 5-0 over Young Boys i Champions League onsdag aften.
Det er til trods for, at han været tvunget til at undvære en række af sine helt store stjerner. Blandt andet har han endnu ikke kunnet trække på Ronald Araujo, Gavi eller Andreas Christensen, der er ude med skader.
Det samme gør sig gældende for Fermin Lopez, Marc Bernal og Marc-Andre ter Stegen, der har pådraget sig skader i løbet af denne sæson. Desuden er Frenkie de Jong først for nylig blevet klaret til at vende tilbage til banen.