Hvorfor Flick undskyldte over for Barca-talent efter Valladolid-kamp

Nyheder
fredag, 06 september 2024 kl. 20:07
hansi flick rayo
Barcelona-træner Hansi Flick var nødt til at give en undskyldning til et af klubbens talenter efter kampen mod Valladolid.
Barcelona-træner Hansi Flick udsendte en oprigtig undskyldning til en af klubbens kommende talenter efter deres seneste kamp mod Valladolid i La Liga.
Ifølge Mundo Deportivo var det Hector Fort, som undskyldningen blev rettet mod. Det spanske medie har også afsløret, hvad der fik den tyske træner til at sige undskyld.
Forsvarsspilleren Fort har fået en skuffende start på sæsonen. Den 18-årige, der var forventet at få en mere fremtrædende rolle denne sæson, har endnu ikke fået spilletid i de fire første kampe.
I kampen mod Real Valladolid i sidste weekend, måtte Fort igen se til fra bænken, mens hans holdkammerater sikrede en overbevisende 7-0-sejr.
Efter kampen undskyldte Hansi Flick personligt over for Fort. Ifølge Mundo Deportivo var planen at give Fort sine første minutter i anden halvleg på Montjuic.
Men efter at Dani Olmo bad om at blive udskiftet, måtte Flick ændre sine planer. Derfor var han ikke i stand til at give Fort den spilletid, som han havde lovet den unge spiller, han ville få.
Flick undskyldte og roste Fort for hans arbejdsindsats og lovede, at han ville få andre chancer i løbet af sæsonen.
Det er dog også et bevis på, at Flick har en lang række unge talenter at trække på. Faktisk er der så mange af dem i Barca, at det er svært for ham at give spilletid til dem alle.
Fort er en af de spillere, der længe har banket på til førsteholdet. Xavi havde et godt øje til ham, og var klar til at bruge ham i denne sæson. Det samme er Flick, men ikke som en fast del af startopstillingen.
Den 18-årige spiller har kontrakt med Barcelona til sommeren 2026. Får han ikke mere spilletid, er et klubskifte ikke usandsynligt næste år.