Hansi Flick med fantastisk gestus for skadet Barcelona-talent

Nyheder
fredag, 20 september 2024 kl. 13:09
marc bernal skadet
Marc Bernal er ude med en skade resten af sæsonen. Det er et hårdt slag for det unge talent, hvorfor Hansi Flick valgte at overraske ham med en fantastisk gestus.
Tre kampe inde i sin karriere på Barcelonas førstehold blev talentet Marc Bernal ramt af et hårdt slag, da han pådrog sig en korsbåndsskade under kampen mod Rayo Vallecano.
Blot 17 år gammel havde midtbanetalentet etableret sig som fast starter i begyndelsen af sæsonen under Hansi Flick og efterlod et stort indtryk, før skaden satte en stopper for hans fremgang.
Efter en operation for at tage hånd om den alvorlige korsbåndsskade er Bernal nu ude i et år og vil først vende tilbage i næste sæson. Og nu har Catalunya Radio afsløret en rørende gestus fra Hansi Flick efter operationen.
La Masia-talentet gennemgik en operation den 9. september og tilbragte flere dage på hospitalet. Under sit ophold modtog han et helt specielt besøg af Barcelona-træneren. Ifølge rapporten tilbragte Flick en betydelig mængde tid på Bernals værelse, hvor han talte med ham og opmuntrede ham.
Den tyske træner medbragte endda en gennemtænkt gave. Han havde nemlig en selvhjælpsbog med titlen 'How to Overcome Limits' med til det unge talent. Det er en bog, der giver råd om at navigere gennem svære øjeblikke.
Det, der gjorde gaven særlig speciel, var den rørende besked inde i bogen. Flick udtrykte oprigtig opmuntring til Bernal og opfordrede ham til ikke at bekymre sig om den tid, han ville sidde ude, da det vigtigste var at vende stærkt tilbage.
Træneren understregede, at Bernal har potentialet til at blive en af fremtidens store spillere. Disse ord rørte den unge spiller dybt, og han udtrykte sin taknemmelighed for Flicks støtte.
Bernal er i øjeblikket ved at komme sig efter operationen. Det spanske medie rapporterer, at han har gennemgået en vanskelig postoperativ periode præget af betydelige smerter. Men heldigvis har han det nu bedre.
Selvom Bernal bor på La Masia, besluttede Barcelona, at det var bedst for ham at opholde sig på et hotel tæt på komplekset, hvor han kan være sammen med sin mor i denne periode med begrænset bevægelighed.