Hansi Flick har lavet særlig træningsplan til Barcelona-stjerne

Nyheder
søndag, 14 juli 2024 kl. 9:48
hansi flick 7
Den tyske træner siges at have et godt talent til den unge stjerne, som han har fået lavet en særlig træningsplan til.
Der har været stor tvivl om, hvorvidt den unge stjerne har en fremtid i FC Barcelona under Hansi Flick. Den tyske træner har nemlig flere store beslutninger, der skal træffes i de næste par uger.
Barcelona er også hårdt ramt på økonomien, hvilket gør, at de er nødt til at sælge ud af truppen. Af denne grund kan de også været tvunget til at sælge et eller flere af deres yngre talenter.
Her har det været på tale, at et salg af Ansu Fati kunne blive en realitet. Men nu lyder det, at Flick faktisk har sørget for en særlig behandling til Fati under træning. Den unge angriber er vendt tilbage fra et lejeophold hos Brighton, der ikke var en udpræget succes.
Angriberen er vendt tilbage til træning i Barcelona denne uge, hvr han håber at tvinge sig vej ind i Flicks planer for den kommende sæson. Flick har ifølge Mundo Deportivo lavet et 'skræddersyet program' til Fati i et forsøg på at genskabe hans bedste form forud for den nye sæson.
Planen betyder, at den nye fysiske træner Pepe Conde, som er kommet fra Sevilla og har erstattet Ivan Torres, vil være Fatis 'skygge' på træningsbanen. Conde holder meget nøje øje med den 21-årige og er grundlæggende 'ansvarlig for at genoprette Ansus bedste form'.
Den nye træner er en meget erfaren herre. Udover at have arbejdet for Sevilla, har han tidligere også tilbragt tid hos Real Madrid og det spanske landshold. Derfor ved han, hvad han gør - og det kan blive en klar fordel for Fati.
Flick siges at være villig til at give Fati en chance for at imponere under sæsonopstarten, før han træffer en endelig beslutning om hans fremtid. Og nu lyder det, at Conde kan få stor indflydelse på, om angriberen fortsætter i klubben eller ej.