Hansi Flick vælger at beholde Barcelona-profil: "Beslutningen er taget"

Nyheder
lørdag, 13 juli 2024 kl. 18:13
hansi flick
Der har været en del meldinger om et potentielt salg denne sommer, men Hansi Flick har besluttet, at han skal blive i klubben.
Hansi Flick har været nødt til at træffe en række beslutninger, kort efter at være blevet introduceret som ny træner i FC Barcelona. Det skyldes, at den spanske klub er i færd med at rydde ud i truppen.
Derfor er der også en klar forventning om, at flere spillere kommer til at sige farvel til Camp Nou denne sommer. Der har været rapporter om salg, men også spillere, der kan sendes videre på lejeaftaler.
En af de spillere, der har været rygtet væk fra klubben, er Oriol Romeu. Men nu skriver Mundo Deportivo, at Flick har besluttet, at han skal blive i klubben i næste sæson.
Romeu er selvfølgelig frisk efter en noget skuffende sæson i Barcelona. Han blev hentet ind som en billig erstatning for den afgående Sergio Busquets, og den 32-årige fik en fin start i Xavis trup.
Men i løbet af de første par måneder faldt Romeu stærkt i unåde. Faktisk nåede det til et punkt, hvor danske Andreas Christensen blev skubbet frem i en rolle på midtbanen. Den udbredte antagelse har derfor længe været, at Romeu ville blive solgt eller udlejet denne sommer.
Det vil derfor utvivlsomt overraske mange Barcelona-fans at høre, at den tidligere Southampton-mand i stedet ser ud til at blive i klubben. Faktisk er det næsten sikkert, at han også kan glæde se frem til at være Barcelona-spiller i næste sæson.
Ifølge Mundo Deportivo er det hans kontrasterende karakteristika i forhold til resten af midtbanespillerne i truppen, der har fået Flick til at træffe denne beslutning. Dog spiller det faktum, at hans salg ville indbringe meget få midler også ind.
"Beslutningen er taget. Oriol Romeu starter endnu en sæson i Barca. Midtbanespilleren har Hansi Flicks godkendelse," skriver Mundo Deportivo.