Frenkie de Jong afviser efter Barca-ultimatum

Nyheder
lørdag, 07 september 2024 kl. 15:05
frenkie de jong 5
Frenkie de Jong har ikke været på banen i næsten fem måneder, hvorfor han endnu ikke har spillet under Hansi Flick.
Efter næsten fem måneders fravær er Barcelona-stjernen Frenkie de Jong endelig tæt på at vende tilbage til banen.
Ifølge den spanske journalist Alex Pintanel har De Jong valgt ikke at gennemgå en operation, hvilket baner vejen for hans comeback i nærmeste fremtid.
Den hollandske fodboldspiller forventes at begynde at træne med holdet i næste uge, hvilket naturligvis er til stor glæde for træner Hansi Flick.
De Jongs rejse mod at blive klar til igen at spille kamp, har været meget vanskelig, da han både har været nødt til at sidde ude under EM og forberedelserne til denne sæson.
Hans kontraktforhold har også været under lup, da han står til at blive en af de bedst betalte spillere på holdet denne sæson. På trods af at have modtaget et tilbud om en ny kontrakt for flere måneder siden, har De Jong endnu ikke svaret.
Kilder tæt på spilleren bekræfter, at hans comeback er nært forestående, men specialister advarer om risikoen for et tilbagefald på grund af det svækkede område.
De Jongs beslutsomhed for at genfinde sin form er dog tydelig, og hans tilbagevenden kan blive afgørende for Barcelona. Hans beslutning er blevet truffet efter et ultimatum fra Barca om, at han enten skulle opereres eller være klar inden for få uger.
Med Marc Bernal ude med en skade og ingen nyindkøbte spillere til midtbanen, er De Jongs comeback altafgørende. Flick er sikker på hans evner og ønsker at udnytte hans fulde potentiale.
Desuden kan De Jongs tilbagevenden betyde, at han går fra at være et muligt salg til en ubestridt starter, afhængigt af hans præstationer i løbet af denne sæson.
Når han igen går på banen, vil alles øjne derfor være rettet mod ham. Kan han ikke bevise sit værd, er det meget sandsynligt, at Barca vil presse på for et salg.