Barcelona vil købe ny kantspiller - men Raphinha nægter at forlade klubben

Nyheder
fredag, 21 juni 2024 kl. 12:16
raphinha 4
Barcelona har planer om at købe en ny kantspiller denne sommer, men Raphinha nægter at forlade klubben.
Raphinha har ikke haft det let, siden han blev hentet fra Leeds til Barcelona. Den brasilianske stjerne har haft svært ved at finde et konstant niveau, hvilket har betydet, at han har fået en del kritik.
Omvendt har han også vist, at han har rigtig meget at byde på, og har de seneste sæsoner leveret flere gode præstationer. Til trods for dette, har han ofte været nødt til at kæmpe for en startplads. I andre tilfælde er han blevet brugt i positioner, der ikke er hans foretrukne.
Siden sin ankomst i 2022 er det blevet til 20 mål og 25 oplæg på tværs af alle turneringer for Raphinha. Alligevel er der ingen garanti for, at han får en plads i startopstillingen i næste sæson.
I de seneste måneder har der været en del rygter om hans fremtid og et potentielt salg, men nu skriver AS, at Raphinha ikke ønsker at forlade klubben. Han er dog klar over, at Barcelonas ledelse arbejder hårdt på at hente en ny kantspiller.
Da Lamine Yamal allerede er ejer af startpladsen på højre fløj, vil et indkøb af endnu en kantspiller praktisk talt dræbe Raphinhas chancer for at være fast mand i startopstillingen.
Spørgsmålet er derfor, om han vil være tilfreds med rollen som reserve i den kommende sæson. Hans alder og potentiale tyder dog på, at han sandsynligvis ikke vil være fan af denne situation.
Raphinha er ikke tilhænger af at skulle finde sig en ny klub denne sommer, hvilket han også har meddelt bestyrelsen. Dette udelukker dog ikke noget, da Barcelona befinder sig i en situation, hvor de kan blive tvunget til at foretage salg.