Hansi Flick vil bruge Alex Valle som backup til Alejandro Balde

Nyheder
torsdag, 20 juni 2024 kl. 17:39
alex valle
Barcelona-træner Alex Valle har på nuværende tidspunkt i sinde at beholde Alex Valle i klubben, da han vil bruge ham som backup til Alejandro Balde.
Hansi Flick har flere store beslutninger, der skal træffes i nærmeste fremtid. Op til flere spillere står til at få en chance for at vise sig frem, inden den tyske træner beslutter, hvorvidt de skal fortsætte i klubben.
En af dem, der har været tvivl om, er Alex Valle. Men nu er Flick nået til den beslutning, at han vil give Valle en chance for at være en del af førsteholdstruppen i den kommende sæson.
I denne sæson har Valle været udlejet til Levante, hvor han har leveret på et fornuftigt niveau. Nu står han overfor den største chance i sin karriere, da han ifølge flere spanske medier kan få rollen som backup for Alejandro Balde i næste sæson.
Alt tyder på, at Marcos Alonso ikke får forlænget sin kontrakt med Barcelona. Det betyder, at der kommer til at være et hul i truppen, som Flick skal have fyldt ud. Til dette formål mener han, at Valle kan være den rette løsning.
Det lyder, at Barcelona har været i dialog med hans agent i denne uge for at bekræfte, at han bliver en del af truppen under sæsonopstarten. Her får han naturligvis en chance for at vise sit værd, men allerede nu er det planen, at han skal blive.
Hvis det viser sig, at Flick træffer en endegyldig beslutning om at beholde Valle, vil Barcelona starte forhandlinger med hans agent. Det skyldes, at hans nuværende kontrakt med klubben står til at udløbe i 2025.
I denne sæson blev det til 29 kampe i Segunda Division for Levante, hvor Valle gjorde det fornuftigt. Holdet sluttede på en 8.-plads, hvorfor han naturligvis ikke har haft den store interesse i at blive i klubben.