Inigo Martinez vil ikke forlade Barcelona trods registreringsproblemer

Nyheder
onsdag, 19 juni 2024 kl. 17:24
inigo martinez
Inigo Martinez har ikke planer om at forlade Barcelona - heller ikke selvom klubben har problemer med at registrere ham i La Liga.
Inigo Martinez er en af de mest erfarne spillere i Barcelona. Til trods for dette, er der ingen garanti for, at han kan blive registreret i truppen i den kommende sæson.
Ifølge journalisten Gabriel Sans er det dog ikke noget, der skræmmer ham. Den 33-årige forsvarer virker ikke til at være bekymret over de seneste rygter og diskussioner om hans fremtid i Barcelona.
Hans nuværende kontrakt med Barcelona løber indtil 2025, og han har ingen planer om at forlade klubben før da. I øjeblikket fokuserer han kun på at vende tilbage til træning, hvor han naturligvis får mulighed for at vise sit værd for Hansi Flick.
Barcelona er dog i problemer med Financial Fair Play på grund af lønloftet. Derfor er der i skrivende stund ingen garanti for, at Martinez kan blive registreret. Den begrænsede økonomi gør, at han kun kunne registreres til udgangen af juni, da han blev hentet i Athletic Bilbao.
Derfor er han afhængig af, at Barcelona finder en løsning, så han kan blive registreret til næste sæson. Ifølge kilder tæt på den spanske forsvarer, er det ikke noget, der bekymrer ham. Han er sikker på, at det løser sig, hvorfor han ikke er interesseret i at forlade klubben.
På det seneste har der ellers været flere rapporter om interesse fra Saudi-Arabien, men det er ikke noget, han overvejer. Trods Martinez' selvtillid er der usikkerhed omkring den centrale del af forsvaret, da Barcelona har en overflod af midterforsvarere.
Flick vil kunne vælge mellem både Jules Kounde, Ronald Araujo, Eric Garcia, Clement Lenglet, Andreas Christensen og Martinez.
Problemet for Barcelona er, at man stadig skal betale Martinez' løn, selvom han ikke er en del af truppen. Derfor er de tvunget til at finde en løsning på situationen.