Lamine Yamal afslører særlig besked fra Hansi Flick

Nyheder
torsdag, 20 juni 2024 kl. 18:40
lamine yamal 3
Barcelona-talentet Lamine Yamal har afsløret, at han har fået en særlig besked fra Hansi Flick.
Lamine Yamal har for tiden rettet sit fokus mod EM med Spanien. Han fik sin debut i deres seneste kamp mod Kroatien, hvor han flere gange sikrede sig en plads i historiebøgerne.
Det 16-årige talent slog den første rekord, da han løb ind på banen. Det var nemlig nok til at gøre ham til den yngste spiller til at få spilletid ved EM. Ikke nok med det, så lagde han også op til Dani Carvajals mål, hvilket gjorde ham til EM-historiens yngste spiller til at lave et oplæg.
Derfor har han nok at se til, men det betyder ikke, at han har glemt alt om Barcelona. Den unge kantspiller har afsløret, at han faktisk allerede har været en smule i dialog med Hansi Flick.
I et interview med Cope fortalte han, at Flick sendte ham en besked forud for åbningskampen mod Kroatien, hvor han ønskede ham held og lykke.
"Jeg talte med ham før kampen. Han ønskede mig held og lykke og sagde, at han så frem til sæsonstarten. Jeg sagde det samme til ham," sagde han til Cope.
Yamal udtalte sig også om, hvordan det var forskelligt at spille for Barcelona under Xavi og for Spanien under Luis de la Fuente.
"Trænernes spillestil er meget forskellig. De forsøger at give dig forskellige ting. Xavi var meget mere intens, og Luis de la Fuente giver mig flere samtaler og er roligere," sagde han.
Yamal skal i aktion igen torsdag aften, hvor Spanien tørner sammen med Italien. Derfor er der lagt i ovnen til en rigtig god fodboldkamp, da et udpluk af verdens bedste fodboldspillere kommer til at være samlet på banen.
Formår den 16-årige Barcelona-stjerne at fortsætte sit høje niveau, vil der sandsynligvis kun være endnu mere opmærksomhed omkring ham.