Barcelona har bedt Clement Lenglet om at finde ny klub

Nyheder
torsdag, 11 juli 2024 kl. 8:02
clement lenglet 3
Barcelona har gjort det klart for Clement Lenglet, at han ikke har en fremtid i klubben. Derfor har de bedt ham om at finde en ny klub.
Der har været stor tvivl om Clement Lenglets fremtid i Barcelona. Han er vendt tilbage til den spanske klub efter endnu et lejeophold, men der er ingen interesse for at beholde ham.
Derfor har han fået besked på at finde en ny klub, da han ikke er en del af planerne under Hansi Flick. Det skriver SPORT.
Efter sit lejeophold hos Aston Villa er den franske forsvarer vendt tilbage til Barcelona. Trods dette er han fuldt ud klar over, at han ikke vil være en del af klubbens planer fremover. Flick har gjort det klart for ham, at han skal finde en ny klub - og gerne hurtigst muligt.
For at sikre, at han ikke er i tvivl om dette, overvejer klubben endda at undlade at inkludere ham i deres tur til USA, medmindre han sikrer sig en aftale et andet sted. Her er det dog værd at nævne, at de ikke officielt kan forhindre ham i at rejse med, hvis han ikke har skrevet kontrakt med en ny klub.
Barcelona arbejder også selv på at finde en ny klub Lenglet. Ifølge SPORT er de også i dialog med den franske forsvarer, da de er klar til at lade ham forlade klubben gratis, hvis han afstår resten af sin løn.
Klubber fra Saudi-Arabien har udtrykt interesse i ham, men Lenglet er ikke interesseret i et skifte dertil. I stedet virker et nyt lejeophold mere sandsynligt. I Italien har hold som Bologna, Napoli og Roma vist interesse, men det har endnu ikke ført noget med sig.
Det er værd at bemærke, at Flicks trup i øjeblikket oplever en mangel på midterforsvarere, hvilket muligvis kan give Lenglet noget spilletid i sæsonopstarten.
Der mangler nemlig flere nøglespillere i forsvaret. Pau Cubarsi og Eric Garcia er med Spanien til OL, mens Andreas Christensen og Jules Kounde er på ferie efter EM. Ronald Araujo pådrog sig for nylig en skade ved Copa America, og kan være ude i op til to måneder.
Dette efterlader Mika Faye og Inigo Martinez som de eneste tilgængelige midterforsvarere for Flick. Det ændrer dog ikke på, at Flick ikke ønsker at beholde Lenglet i klubben i næste sæson.