Barcelona giver Marc Casado ny fireårig kontrakt

Nyheder
fredag, 21 juni 2024 kl. 8:08
marc casado
Barcelona har ikke i sinde at give slip på Marc Casado, hvorfor de har givet ham en ny fireårig kontrakt.
Der har været en del tvivl om Marc Casados fremtid på det seneste. Han har i flere måneder været i forhandlinger med Barcelona om en ny kontrakt, men først nu er detaljerne kommet på plads.
Der mangler kun de sidste småting, inden Casado kan sætte sin underskrift på papiret. Ifølge journalist Fabrizio Romano vil der være tale om en fireårig kontrakt, der holder ham på Camp Nou indtil juni 2028.
I dag er han en meget vigtig spiller for Barca Atletic, men det kan ændre sig i fremtiden. Ifølge Romano bliver han set som en 'nøglespiller for fremtiden', hvilket antyder, at der er planer om at integrere ham i førsteholdstruppen.
Casado har for nylig fået stor ros fra præsident Joan Laporta, der naturligvis også har været involveret i arbejdet med den nye kontrakt. Dette har fået Casado til at udtrykke sin stolthed over, at Barcelona er villige til at give ham en ny kontrakt.

🚨🔵🔴 EXCL: Barcelona have agreed on new deal for Marc Casadó after talks revealed in April, it’s now almost done. Understand new deal will be valid until June 2028, four years for Casadó. Signature, imminent. Barça trust Casadó as key player for the future. ✨

Image
25.3K
Reply
For nylig har der været spekuleret i, at han er blevet udset til at afløse Sergi Roberto på førsteholdet, såfremt han ikke får forlænget sin kontrakt. Det kan være en fordel for Hansi Flick og co., da de dermed ikke skal bruge finansielle kræfter på at købe en afløser.
Casado har et enkelt opgør tilbage for Rafa Marquez' hold i denne sæson. De skal nemlig spille returkamp i playoff-finalen i weekenden, hvor de møder Cordoba.
Her er der naturligvis tale om en meget vigtig kamp, da det er direkte oprykning, der bliver spillet om. Stillingen er 1-1 efter første opgør, hvor Marquez' fortsat er inde i kampen om oprykning, hvilket vil være den bedste måde for Casado at afslutte tiden hos Barca Atletic.