Barcelona-angriber brød ud i gråd under træningssession

Nyheder
fredag, 27 september 2024 kl. 11:12
vitor roque 8
Det er ikke nemt at leve op til det høje pres, der er forbundet med at spille i en af de største fodboldklubber i verden.
FC Barcelona-angriberen Vitor Roque, der i denne sæson er udlejet til Real Betis, er ude med en skade efter at have forstuvet sin ankel. Dermed har han ikke fået den start på sæsonen, som den brasilianske stjerne havde håbet på.
Træner Manuel Pellegrini var brutalt ærlig om Roques start på sæsonen efter at have foretaget skiftet fra Barcelona på en lejeaftale, men Roque har generelt ikke haft det nemt i europæisk fodbold.
En nylig afsløring fra Catalunya Radio har vist, hvor svært det har været for Roque i Barcelona. Under en træning i sidste sæson, der involverede en form for cirkeltræning, skulle spillerne afslutte øvelsen med et skud på mål, og hvis de ikke scorede, skulle de starte forfra.
Roque missede sit skud og måtte hente bolden og begynde igen, men han fortsatte med at misse. På det tidspunkt satte Robert Lewandowski, som allerede havde gennemført øvelsen, sig ned for at se på, men Roque havde ikke heldet med sig.
Til sidst gav den unge brasilianer op og brød ud i gråd, hvilket påvirkede omklædningsrummet, da flere af spillerne følte med deres holdkammerat. Det var nemlig tydeligt at se på ham, at han havde det mentalt svært med situationen.
Roque ankom til Barcelona i januar med store forventninger, men mange har beskyldt klubben for ikke at passe ordentligt på teenageren. Desuden har mange kritiseret klubben for ikke at lette hans tilpasning efter det store skifte til Barcelona.
Selvom hans tid hos Betis endnu ikke har båret meget frugt, da han kun har scoret et enkelt mål, er det tydeligt, at han spiller med mere selvtillid, end han gjorde i Barcelona.
Betis har en købsklausul i aftalen, der lyder på 25 millioner euro (185 millioner kroner) for 80% af hans rettigheder. Desuden har de også en mulighed for at forlænge hans lejeaftale med yderligere en sæson.