Alejandro Balde deler opdatering om sin skade efter Valencia-kamp

Nyheder
søndag, 18 august 2024 kl. 19:11
alejandro balde valencia
Alejandro Balde måtte forlade banen med en skade, da FC Barcelona tørnede sammen med Valencia i denne sæsons første kamp i La Liga.
FC Barcelona er i forvejen hårdt ramt af skader. Derfor har Hansi Flick og co. næppe lyst til at tilføje endnu et navn til skadeslisten. Af denne grund var også bekymrede miner, da Alejandro Balde måtte udskiftes lørdag aften.
Den unge forsvarsspiller måtte udgå af kampen mod Valencia, der endte 2-1 til Barcelona. Det skyldtes, at han pådrog sig en skade, men under opgøret var der tvivl om omfanget af denne skade.
Balde melder ud
Balde har efter kampen meldt ud på de sociale medier om sin skade. Her forklarede han, at der ikke er tale om en alvorlig skade, hvorfor det næppe kommer til at holde ham ude af de kommende kampe.
"Det var kun et slag. Jeg har det fint," skrev Balde hen over et billede, der blev delt på hans story på Instagram.
Derfor er der også udsigt til, at han er en del af truppen til Barcelonas næste kamp. Det er dog meget sandsynligt, at flere Barcelona-fans sad med en klump i halsen, da den 20-årige forsvarer måtte forlade banen.
Flick udtaler sig
Det er fortsat småt med information om Baldes skade. Det er kun den unge forsvarer, der selv har meldt ud om det. Der er endnu ingen officielle meldinger kommet fra Barcelona.
Til gengæld udtalte Flick efter kampen, at der vil blive udført en række tests i Barcelona. I samme ombæring sagde han også, at han virkede til at være okay.
"Vi laver flere tests, når vi kommer tilbage til Barcelona, men jeg tror, Balde er okay," sagde den tyske træner til pressen efter kampen.
Balde er for kort tid siden vendt tilbage efter en længerevarende skade. Det ville derfor være et hårdt slag for talentet, hvis han igen skulle på sidelinjen at sidde.