Xavi utilfreds med udtalelser fra Barca-stjerne: Mistænker at Laportas rådgiver har pustet til ilden

Nyheder
onsdag, 18 september 2024 kl. 16:17
xavi hernandez
Barcelona-fans var vidne til stor venskabelighed mellem Pedri og Hansi Flick under klubbens seneste 4-1-sejr over Girona.
Efter at have scoret Barcelonas fjerde mål, dedikerede Pedri sit mål til den tyske træner. Efter kampen roste midtbanespilleren den tyske træner for at have hjulpet ham gennem en svær tid.
Dette var ikke første gang, Pedri åbent talte om den indflydelse, Flick har haft, siden han kom til Barcelona. Tidligere på sommeren sagde midtbanespilleren, at Barcelona trænede hårdere under den tyske taktiker. Pedri udtalte også, at han føler sig 'mere frigjort' under Flick.
"Jeg føler mig frigjort. Jeg tror, Flick har givet mig friheden til at spille uden pres. At gøre det, jeg ved, jeg kan. Jeg føler mig meget mere afslappet," sagde han.
Den spanske stjernes udtalelser er dog ikke faldet i god jord hos Xavi Hernandez, som føler sig såret af midtbanespillerens nylige udtalelser, rapporterer SPORT.
Ifølge rapporten er Xavi såret over Pedris bemærkninger om det fysiske aspekt med Flick og mener, at hans udtalelser samt udtalelser fra resten af hans holdkammerater blev motiveret af en person med indflydelse i klubben.
Xavi og hans stab mener, at Pedri er blevet vildledt af falske oplysninger, herunder påstanden om, at den tidligere manager ønskede at sælge ham. Xavi-lejren beskylder Alejandro Echevarria, Joan Laportas primære rådgiver, for at have fremmet denne idé.
Det er ingen hemmelighed, at Xavis tid i Barcelona ikke sluttede på gode vilkår, da han havde konflikter med klubbens ledelse i de sidste måneder af sin periode i klubben.
Gennem hele sin tid i Barcelona havde Xavi kun rosende ord at sige om Pedri og insisterede altid på, at holdet var anderledes med og uden midtbanespilleren. Så tanken om, at Xavi ønskede at sælge Pedri, virker underlig.
Hans stab mistænker derfor Echevarria og klubbens indflydelse i denne sag. Det bliver interessant at se, om Laporta eller nogen fra klubben reagerer på beskyldningerne.