Xavi har afvist tilbud fra flere klubber siden Barcelona-exit

Nyheder
søndag, 30 juni 2024 kl. 14:48
xavi hernandez 2
Xavi har modtaget og afvist tilbud fra flere klubber, siden han blev fyret som træner i Barcelona.
SPORT afslører, at Xavi ikke har tænkt sig at fortsætte sin trænerkarriere det næste stykke tid. Han har fået flere tilbud, men i mindst et år vil han prioritere tid med sin familie, inden han tager imod en ny udfordring.
Det er ikke fordi, han ikke ønsker at vende tilbage som træner, men han har et ønske om tage en længere pause før han kommer tilbage.
Avisen nævner, at siden han annoncerede sin afgang fra Barcelona, er Xavi blevet oversvømmet med tilbud fra hold i udlandet. Her lyder det, at der er interesse fra både Europa, Saudi-Arabien og Qatar.
Især prestigefyldte europæiske klubber, der sigter mod Champions League-succes, har også udtrykt interesse. På trods af, at han har fundet disse tilbud attraktive og anerkendte respekten fra potentielle arbejdsgivere, har Xavi beslutsomt afvist hvert tilbud.
Hans holdning er fast: han planlægger at tage en pause på minimum et år, så han kan nyde familielivet og lade op til fremtidige udfordringer.
Den tidligere Barcelona-træner er ivrig efter at vende tilbage til et trænerjob, hvorfor han har en robust og entusiastisk følelse omkring sine udsigter. Dog anerkender han nødvendigheden af en pause efter den intense periode med Barcelona.
Denne følelse gælder også for hans trænerstab, som han har opmuntret til ligeledes at tage en pause og slappe af fra de ubønhørlige krav typiske for en klub som Barcelona.
Xavi, der viser sit engagement, har fraskrevet sig sin løn for den kommende sæson, men insisterede på, at hans hold skal kompenseres for det sidste år af deres kontrakter. Dette var en stor lettelse for Barcelona, da det sparede dem omkring cirka 90 millioner kroner, som de ellers skulle have betalt.
Xavis beslutning afspejler et bevidst valg om at prioritere sin familie over umiddelbare professionelle muligheder, på trods af deres tiltrækningskraft. Denne periode anses for væsentlig for både ham og hans hold, før de genoptager deres karrierer med fornyet energi i fremtiden.