FC Barcelona snupper nøglemedarbejder fra La Liga-konkurrent

Nyheder
lørdag, 29 juni 2024 kl. 17:06
joan laporta 2
Det er ikke blot på banen, hvor Barcelona arbejder på at forstærke sig. Det sker også bag kulisserne.
Barcelona er en klub, der ser ud til at have dækket og beskyttet alle sine vigtigste aspekter. Det skyldes, at fodbold ikke kun spilles på banen, men også udenfor. Personerne bag kulissen i Barcelona betragtes også som en afgørende faktor bag deres.
Derfor arbejder klubben i øjeblikket på at forstærke sit tekniske team. Barcelona har brug for nye spillere på banen og skal finde ud af, hvilke spillere der kan sælges, men der skal også lægges stor vægt på at hente kompetente personer til arbejdet bag kulisserne.
Hansi Flick er allerede ankommet som ny cheftræner for Barcelona, men hans hold har stadig nogle mangler. Derfor har Barcelona taget deres næste store skridt ved at tiltrække et vigtigt medlem af den tekniske stab hos et andet La Liga-hold.
Ifølge SPORT har Barcelona allerede ansat Francesc Marti, der har en fortid som vigtig analytiker for Real Betis og Manuel Pellegrini. Han kommer til Barcelona denne sommer, da klubben har valgt at give ham et bedre tilbud end Betis.
Han har været en del af det andalusiske hold siden 2020, og inden da var han en del af staben hos Villarreal. Hans ankomst til Barcelona ses som en vigtig tilføjelse. Han bliver nu en del af Flicks nye hold, hvor mange af Xavi Hernandez' medarbejdere desuden er blevet afskediget.
Der ser ud til at være en klar dominans af tyske medlemmer på Flicks hold, hvilket giver god mening. Toni Tapalovic, Heiko Westermann og Marcus Sorg er de tre hovedpersoner i Flicks stab i Barcelona.
Francesc Marti er den nyeste tilføjelse, og klubben håber, at hans ankomst som analytiker virkelig kan hjælpe dem næste sæson.