Flick indkalder 17-årigt Barcelona-talent til sæsonopstart

Nyheder
lørdag, 29 juni 2024 kl. 13:03
hansi flick
Barcelona-træner har valgt at indkalde et blot 17-årigt talent, som skal deltage i sæsonopstarten, som starter inden længe.
Med afgangen af Xavi Hernandez og ansættelsen af Hansi Flick som ny træner i FC Barcelona, er der stor spænding i klubben og blandt fansene forud for den kommende sæsonopstart.
Nogle af førsteholdsspillerne vil ikke kunne deltage i sæsonopstarten på grund af deres forpligtelser med deres respektive landshold, men de fleste spillere, der ikke er udtaget til deres landshold, vil være tilgængelige. Det samme er gældende for en række ungdomsspillere.
En af spillerne fra denne gruppe, der allerede er blevet indkaldt af Flick, er den unge defensive midtbanespiller Marc Bernal, skriver Mundo Deportivo.
Den 17-årige midtbanespiller skal møde op på Ciutat Esportiva den 10. juli for at gennemgå et lægetjek, inden han begynder træningssessionerne under Flick.
Inden da vil den unge spiller også besøge klubbens kontorer for at underskrive sin nye kontrakt, som er aftalt mellem spiller og klub. Med den nye kontrakt ønsker Barcelona at sikre, at han bliver i klubben i mindst to år mere.
Det 17-årige talent har nemlig fået en kontrakt, der løber indtil 2026, mens en option gør det muligt at forlænge kontrakten med yderligere tre år.
Bernal betragtes af Barcelonas sportsafdeling som en af de mest lovende spillere fra akademiet og som en del af holdets langsigtede fremtid. Sportsdirektør Deco gjorde dette klart for Flick, og tyskeren vil nu se hans niveau i den kommende sæsonopstart.
Selvom andre unge spillere som Marc Casado og Pau Prim er foran ham i klubbens hierarki, har Barcelona en stærk tro på Bernal. Forhåbentlig vil den defensive midtbanespiller være i stand til at overbevise den nye træner om at give ham spilletid på førsteholdet i den kommende sæson.