Marc Guiu kan vende retur til La Liga efter Chelsea-skifte

Nyheder
lørdag, 29 juni 2024 kl. 10:04
marc guiu 3
Marc Guiu kan inden længe vende retur til La Liga, selvom han har valgt at tage imod et tilbud fra Chelsea.
Marc Guiu forventes snart at skifte fra Barcelona til Chelsea, da Chelsea har valgt at aktivere hans frikøbsklausul på cirka 45 millioner kroner.
Det er blevet rapporteret, at Guiu allerede har gennemgået et lægetjek og vil underskrive en lukrativ kontrakt med Premier League-klubben. Det er også kommet frem, at der vil være tale om en lang kontrakt, der løber helt frem til 2030.
Dog rapporterer SPORT nu, at Guiu kan ende med at vende tilbage til La Liga i 2024/25-sæsonen. Det skyldes, at det ikke er planen, at han skal være en del af førsteholdet i den engelske klub med det samme. I stedet sigter de efter at sende ham ud på et lejeophold til en start.
Ifølge SPORT kan destinationen vise sig at være Sevilla, som allerede er blevet kædet sammen med den unge spiller. De har i hvert fald i sinde at gøre endnu et forsøg på at hente ham, selvom de ville foretrække, at det blev på en permanent aftale.
Træner Francisco Javier García Pimienta kender naturligvis Guiu godt og siges at være overbevist om, at han kan have stor indflydelse på holdet. Derfor har han også informeret klubbens ledelse om, at han rigtig gerne vil have den unge angriber til klubben.
En anden mulig destination kunne selvfølgelig være Strasbourg, som i bund og grund er en søsterklub til Chelsea.
Det kan heller ikke helt udelukkes, at Chelsea beslutter at give Guiu en chance på førsteholdet næste sæson. Som tingene ser ud nu, er det dog svært at tro, at det bliver aktuelt. Derfor er det mere sandsynligt med et lejeophold i en anden klub.