Hansi Flick overbevist om, at han kan få det bedste ud af udskældt stjerne

Nyheder
søndag, 30 juni 2024 kl. 11:46
hansi flick 1
Barcelona-træner Hansi Flick tager inden længe hul på sin tid i den catalanske klub, hvor han vil have det bedste ud af en udskældt stjerne.
Den nye Barcelona-træner Hansi Flick står overfor en stor opgave i den catalanske klub. Blandt andet skal han spille en rolle i at rydde ud i truppen, da der er brug for spillersalg, hvis der skal foretages nye indkøb.
Samtidig skal den tyske træner naturligvis også forsøge at få det bedste ud af sine spillere. Det vil være vitalt, hvis Barcelona skal have en chance for at vinde La Liga foran Real Madrid.
Selvom han har været udskældt og har delt vandene i den forgangne sæson, siges Flick at være 'overbevist' om, at han kan få det bedste ud af Joao Felix. Det kræver dog først og fremmest, at han bliver i klubben.
Catalanerne er angiveligt ivrige efter at beholde Atletico-lejesvenden, ligesom Felix allerede har sagt, at han ønsker at fortsætte med at spille for Barcelona.
SPORT rapporterer, at Flick 'tror, at han kan få en stor præstation' ud af den portugisiske stjerne. Den tidligere tyske landstræner siges at have stor tillid til Felix' talenter og mener, at han har brug for sin træners tillid for at yde sit bedste.
Felix startede lovende i Barcelona sidste sæson, men faldt af, som sæsonen skred frem og blev hovedsageligt brugt som indskifter i de senere stadier af sæsonen.
Barcelona skal selvfølgelig stadig nå til enighed om en aftale. Atletico-chef Enrique Cerezo udtalte for nylig, at han endnu ikke har hørt fra de catalanske giganter i forhold til Felix.
Med andre ord, så vides det endnu ikke, hvorvidt han bliver i klubben. Det kommer i høj grad til at afhænge af, hvordan økonomien kommer til at se ud i den catalanske klub.