Trods interesse fra Inter og Juventus: Barcelona vinder kampen om Joao Cancelo

Nyheder
torsdag, 25 juli 2024 kl. 11:17
joao cancelo 1
Joao Cancelo vender tilbage til FC Barcelona denne sommer, selvom der er interesse fra både Inter Milan og Juventus.
Den portugisiske forsvarer Joao Cancelo er vendt tilbage til Manchester City efter sit lejeophold i Barcelona, men hans fremtid er stadig usikker. Én ting er dog sikkert: han bliver ikke i den engelske storklub.
Selvom der har været interesse fra Serie A-giganterne Inter Milan og Juventus, er Cancelos primære ønske at vende tilbage til Barcelona i den kommende sæson. Det skriver Foot Italia.
Hans agent, Jorge Mendes, har angiveligt tilbudt sin klient til både Inter og Juventus. Dog har de indledende drøftelser ikke ført til betydelige fremskridt. I mellemtiden skriver SPORT, at Barcelona vil hente Cancelo på en ny lejeaftale med en betinget købsforpligtelse.
Manchester City er dog mere interesseret i et permanent salg af Cancelo, som de er åbne for at sælge for 150 millioner kroner. Denne holdning kan komplicere forhandlingerne med Barcelona, som foretrækker en mere fleksibel løsning.
Inters interesse i Cancelo var oprindeligt forbundet med Denzel Dumfries' usikre fremtid. Dog tyder nyere rapporter på, at Dumfries er tæt på at acceptere et nyt kontrakttilbud fra Inter, der vil hæve hans årlige løn fra 18 til 30 millioner kroner. Denne udvikling kan mindske Inters interesse i Cancelo.
Juventus virkede derimod mere ivrige efter at erhverve Cancelo, før de skrev kontrakt med Juan Cabal. Deres interesse i at styrke deres defensive positioner gjorde Torino-klubben til en potentiel destination for den portugisiske landsholdsspiller.
På trods af interessen fra Serie A har Cancelo sat andre potentielle aftaler på pause, mens han afventer muligheden for at vende tilbage til Barcelona. Spillerens præference er at vende tilbage til Catalonien, og han er villig til at prioritere dette frem for andet.
En væsentlig hindring for både Inter og Juventus er hans nuværende lønpakke. Cancelos lønkrav kan vise sig at være problematisk for de italienske klubber, hvilket kan begrænse deres evne til at konkurrere om hans underskrift.