Trods interesse fra andre klubber: 17-årigt talent er kun fokuseret på Barcelona

Nyheder
onsdag, 03 juli 2024 kl. 18:21
hector fort
Barcelona har flere unge talenter under kontrakt, som tiltrækker sig interesse fra andre klubber.
Sportsdirektør Deco har et stort fokus på at sikre fremtiden for Barcelona. Derfor har det været en klar prioritet for ham at indgå nye kontrakt med unge talenter, der har fået deres fodboldopvækst på La Masia.
Flere kontrakter er allerede indgået og underskrevet, men ikke i alle tilfælde har Barcelona handlet hurtigt nok. Det sås blandt andet med Marc Guiu, der blev kapret af Chelsea for kun 45 millioner kroner.
Heldigvis ser det ikke ud til, at der er fare for, at det samme er tilfældet for Hector Fort. Han er ganske vist blevet et mål for Deportivo Alaves, men han ønsker selv at blive i Barcelona.
Den spanske avis SPORT skriver, at Alaves ikke er ene om at have et godt øje til Fort. Der er flere andre hold, der også har vist interesse i at lokke Fort væk fra Barcelona denne sommer.
Avisen skriver også, at den 17-årige forsvarsspiller ingen intentioner har om at forlade Barcelona, da han har taget springet til førsteholdet.
Den netop overståede sæson startede Fort på Juvenil A-holdet i Barcelona, inden han blev rykket op til Barca Atletic. Fremgangen stoppede dog ikke her, da Fort også nåede at spille ti kampe under Xavi Hernandez.
La Masia-talentet er fuldt fokuseret på at fortsætte denne udvikling, hvilket han har i sinde at gøre allerede fra den 10. juli, hvor Barcelona begynder sæsonopstarten under den nye træner Hansi Flick.
Fort ønsker at benytte lejligheden til at overbevise den tyske træner under. Fraværet af Joao Cancelo - hvis fremtid endnu ikke er blevet afgjort - og situationen med Alejandro Balde giver ham en klar mulighed for at vise sine kvaliteter.
De tilbagevendende lejesoldater Julian Araujo og Alex Valle vil dog også være i spil, hvorfor de kommer til at konkurrere med Fort om pladserne. Den 17-årige er fuldt fokuseret på at få succes i Barcelona og er klar til at give alt for at imponere den nye træner.