Nico Williams' foretrukne destination afsløret

Nyheder
onsdag, 03 juli 2024 kl. 11:08
nico williams 3
Athletic Club-kantspiller Nico Williams er blevet sat i forbindelse med Chelsea, Arsenal og Liverpool, men ingen af disse klubber er dog hans foretrukne destination.
Nico Williams er begyndt at træde ud af sin ældre bror Inaki Williams skygge de sidste par sæsoner. I en alder af 21 år, stråler han sammen med det 16-årige Barcelona-talent Lamine Yamal ved EM med Spanien.
Hans præstationer ved turneringen har gjort ham til et forståeligt mål for klubber, der er på jagt efter den næste store stjerne. Selvom han har flere klubber at vælge mellem, er der dog især én destination, han har blikket rettet mod.
Mens Chelsea især noteres som konkurrent, skriver SPORT, at hans 'prioritet' er Barcelona. Premier League-klubben er blevet informeret gennem en mellemmand. De er derfor bekendt med, at det ikke er dem, der er hans foretrukne valg.
Chelsea har større økonomisk styrke, og avisen tilføjer, at de er villige til at tilbyde en årlig løn på helt op til 150 millioner kroner. Det er mere end det dobbelte af de cirka 60 millioner kroner, han i øjeblikket får i Bilbao.
I det vestlige London vil det også være mindre problematisk at betale hans frikøbsklausul på 450 millioner kroner. Arsenal og Liverpool er også i en stærkere position end Barcelona, der stadig er underlagt 1:4-reglen på trods af nylig optimisme om at få styr på økonomien.
Barcelonas chancer for en aftale afhænger sandsynligvis af, om de kan finde penge på anden vis først. Samtidig er de nødt til at håbe på, at Williams er tålmodig nok til at vente, og skubbe på muligheden for at spille sammen med Yamal på klubniveau.
Det unge talent har allerede offentligt udtrykt sit ønske om at blive forenet med sin spanske kollega på Camp Nou. Mundo Deportivo har et mere optimistisk syn og anerkender, at det ikke nødvendigvis er ligetil at hente Williams, men hævder, at det kan gøres ved at sælge Raphinha.
Det blev tidligere rapporteret, at Chelsea og Aston Villa havde trukket sig fra kampen om Williams, mens Athletics præsident udtrykte optimisme om at beholde ham i klubben.