Trods exit-rygter: Hansi Flick vil give Marc Guiu chancen

Nyheder
lørdag, 22 juni 2024 kl. 15:27
hansi flick
Der har været en del rygter om Marc Guiu, der har vist lovende takter, men nærmer sig kontraktudløb i Barcelona.
På det seneste har Barcelona indgået nye kontrakter med flere store talenter fra La Masia. En af de spillere, der endnu ikke har fået en ny kontrakt, er Marc Guiu.
Den spanske klub har endnu ikke givet ham et kontrakttilbud, hvilket kan lyde meget overraskende, da han har vist lovende takter. Ikke nok med det, så udløber hans nuværende kontrakt med klubben næste sommer.
Hans kontrakt indeholder også en frikøbsklausul på blot 44 millioner kroner, hvorfor han bestemt ikke er afskærmet fra et køb. Dette har stået tvivl om hans fremtid i klubben, men ifølge SPORT er der mere kontrol over det, end der virker til at være.
Den spanske avis skriver, at Guiu får en plads i førsteholdstruppen i næste sæson. Desuden regner Hansi Flick også med at have ham til rådighed i sæsonopstarten, hvor han får chancen for at vise sit værd. Derefter vil der blive truffet en beslutning om hans fremtid.
Den kun 18-årige angriber er i dialog med Barcelona om en ny kontrakt, men forhandlingerne går langsomt. Hans fremtid afhænger af flere ting, hvilket både omfatter Vitor Roques situation og Barca Atletics potentielle oprykning til Segunda Division.
Han har længe været på radaren i Sevilla, men de er ikke ene om at kæmpe om hans underskrift. Ifølge spanske medier er han også en spiller af interesse for klubber som Bayern München og Chelsea.
Bliver han præsenteret for et tilbud fra en klub af denne kaliber, kan det blive vanskelig for Barcelona at holde fast i ham. Dette understreges kun yderligere af, at forhandlingerne om en ny kontrakt trækker ud.
Alligevel skulle hans førsteprioritet være at få succes i Barcelona, men i sidste ende er et attraktivt tilbud er alt, hvad der skal til for at lokke ham væk.