Barcelona vil give udlejede spillere en chance: Kun Clement Lenglet er udelukket

Nyheder
fredag, 21 juni 2024 kl. 18:30
clement lenglet 3
Barcelona er åbne for at hente flere udlejede spillere retur til klubben, hvis de viser gode takter i sæsonopstarten.
Barcelona går en travl sommer i møde. Der er en lang række spillere i truppen, der skal sorteres ud i. Det er et job, der primært ligger hos træner Hansi Flick og sportsdirektør Deco.
Det er dog ikke nemt at finde tid til det hele, hvorfor Deco har valgt at udlicitere lidt af arbejdet. En del af det har han nemlig overladt til Bojan Krkic, der selv har en fortid som spiller i Barcelona.
Den i dag 33-årige Krkic var et enormt talent, og da han fik sit store gennembrud i Barcelona, blev han udpeget som 'Lionel Messis arvtager'. Sådan gik det dog slet ikke, og i dag er hans karriere som professionel fodboldspiller helt slut.
Efter karrieren er han vendt tilbage til Barcelona, hvor han er blevet ansat i en rolle som fodboldkoordinator. Det er i denne rolle, at han blandt andet har fået til opgave at holde øje med klubbens udlejede spillere.
Ifølge SPORT har han på det seneste hold et skarpt øje med både Ansu Fati, Alex Valle, Julian Araujo, Eric Garcia og Clement Lenglet. Fælles for de fleste af disse spillere er, at de får en chance for at vise deres værd for Flick.
Lenglet er den eneste af de udlejede spillere, der ifølge SPORT med sikkerhed ikke indgår i planerne for næste sæson. De andre spillere har til gengæld en potentiel chance, men det kræver, at de viser noget ekstraordinært.
Den franske forsvarer er ikke ønsket i Barcelona, men han har afvist et tilbud om at ophæve sin kontrakt. Hertil har han også afvist tilbud fra Saudi-Arabien, hvorfor det kan blive svært for den catalanske klub at finde en god løsning.