Fermin Lopez svarer på rygter om skifte til Manchester United

Nyheder
onsdag, 19 juni 2024 kl. 21:34
fermin lopez 5
Manchester United siges at have budt 225 millioner kroner på Fermin Lopez, som har svaret på rygterne om et muligt skifte.
Fermin Lopez blev for alvor en del af Barcelonas førstehold i 2023/24-sæsonen, hvor han bidrog med 11 mål og et enkelt oplæg på tværs af 42 kampe.
Den 21-årige blev belønnet med sin første udtagelse til Spaniens landshold, hvorfor han i disse dage er i Tyskland til EM. Han debuterede for det spanske landshold i en testkamp mod Andorra, men har endnu ikke spillet ved EM.
SPORT skrev tidligere på ugen, at Lopez' præstationer havde tiltrukket sig opmærksomhed fra Manchester United, der havde budt 30 millioner euro på ham. Det svarer til 225 millioner kroner, hvilket sparkede gang i rygter om et potentielt skifte.
Men i et interview med Mundo Deportivo har Lopez slået fast, at han vil blive i Barcelona. Han gav også udtryk for, at han håber på at få en ny kontrakt.
"Jeg håber, at en kontraktforlængelse kan ske. For mig er Barca drømmen, jeg har haft siden jeg var lille, og nu kan jeg opfylde den. Jeg håber, at jeg kan tilbringe mange år i Barca," sagde han.
Barcelona er ikke interesseret i at sælge ham og afviste buddet fra United med det samme. De har fastholdt, at det ville kræve en enorm sum for dem overhovedet at overveje at give slip på ham denne sommer.
Den spanske klub forbereder sig på at indlede en ny æra efter at have afløst Xavi med den tidligere Bayern München- og Tyskland-træner Hansi Flick.
Xavi forlod klubben i maj trods tidligere at have omstødt sin beslutning om at trække sig. Fyringen kom i kølvandet på en række spændinger og interne uenigheder med klubbens præsident Joan Laporta.
Lopez har også udtalt sig kort om Flick, som han endnu ikke har haft mulighed for at møde.
"Jeg har personligt ikke mødt ham endnu. Fra nogle af de hold, jeg har set under ham, tror jeg, han er en fantastisk træner. Han vil helt sikkert hjælpe os med at vinde titler i år," svarede han.