To yderligere Barcelona-talenter spås udtagelse til OL

Nyheder
onsdag, 26 juni 2024 kl. 12:25
ansu fati
Barcelona kan ende med at måtte sende flere af deres talenter til OL, der i år bliver afviklet i Paris.
To unge spillere fra Barcelonas førstehold kan blive udtaget til at spille ved OL denne sommer. Konkret er de i spil til at få en plads på Spaniens landshold ved De Olympiske Lege.
Derfor har det også været et emne, der har været talt meget om i Barcelona på det seneste. Det er selvfølgelig helt naturligt, at det forholder sig på denne måde, da flere unge talenter er blevet nævnt som potentielle kandidater til at blive udtaget.
Blandt andet har der på det seneste været rygter om, at Fermin Lopez, Pau Cubarsi og Lamine Yamal er med i overvejelserne. Derfor kan de alle tre ende med at blive udtaget af landstræner Santi Denia.
I Barcelona er man dog ikke meget for at skulle sende sine unge stjerner afsted. Derfor har de også gjort meget for at overbevise det spanske fodboldforbund om ikke at udtage dem. Årsagen til dette er, at OL i Paris vil kollidere med den nye cheftræner Hansi Flicks første sæsonstart med klubben.
Men ifølge de seneste oplysninger fra tirsdag, er RFEF ikke blevet afskrækket. Ifølge AS overvejer Spanien nu at udtage Barcelona-stjernerne Alejandro Balde og Ansu Fati. Med andre ord, så er der yderligere to talenter, der kan ende med at blive sendt en tur til Paris.
Barcelona siges især at være bekymret i forhold til at lade Balde blive udtaget til OL. Den unge forsvarer har ikke været på banen siden januar, hvor han pådrog sig en meget slem skade. Derfor ser de også helst, at han bliver i Barcelona, hvor han kan arbejde på at blive klar til sin tilbagevenden.
Kun tiden vil vise, om Barcelona får deres bønner hørt - eller om spillerne måske selv vælger at afvise invitationen til OL.