Tidligere Barcelona-spiller afslører: Derfor er Cristiano Ronaldo bedre end Lionel Messi

Nyheder
søndag, 11 august 2024 kl. 14:26
lionel messi cristiano ronaldo
Den tidligere FC Barcelona-spiller har afsløret, hvorfor han mener, at Cristiano Ronaldo er bedre end Lionel Messi.
Den tidligere Barcelona- og Juventus-midtbanespiller, Arthur Melo, udtrykte sin mening om, hvem han ville vælge mellem Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Den brasilianske spiller valgte portugiseren som sin favorit i debatten mellem sine to tidligere holdkammerater.
Brasilianeren, der har haft en karriere præget af skader, blev imponeret af den tidligere Manchester United- og Real Madrid-stjerne. Melo har afsløret, hvad der efterlod ham i en form for ærefrygt over Cristiano Ronaldo:
"Jeg ville vælge Cristiano. Vi spiller sammen. Jeg er ikke så tæt med Cristiano, at jeg besøger ham til kaffe, men vi har et godt forhold," sagde han ifølge Sportskeeda.
"Cristiano giver aldrig op, hvis en holdkammerat har brug for noget. Han går altid til den med en voldsom beslutsomhed. Han træner som et dyr. Han ved ikke, hvornår han skal hvile, og han opmuntrer dig til at give alt. Han fortæller mig altid, hvad jeg skal spise, og overlader intet til tilfældighederne."
Delte omklædningsrum med både Ronaldo og Messi
Arthur Melo er en af de meget få spillere i verden, der har haft den særlige mulighed at være holdkammerat med både Cristiano Ronaldo og Lionel Messi i løbet af sin karriere.
Han var oprindeligt holdkammerat med argentineren, da han spillede for Barcelona mellem 2018 og 2020, men han fik dog aldrig den store succes i den catalanske klub.
Han var derefter involveret i en byttehandel med Miralem Pjanic og blev holdkammerat med den portugisiske stjerne hos Juventus, hvor han spillede i 2020/21-sæsonen.
Brasilianeren har tidligere også rost den femdobbelte Ballon d'Or-vinder og hans fokus på kost - ikke kun for sig selv, men også for sine holdkammerater.
"Som atlet og som person er han spektakulær. Han forsøger at forbedre sig hver dag. Jeg husker, at når vi mødtes i Juventus' spisestue, kiggede han altid på resten af vores tallerkener og lavede sjov med, hvad vi skulle spise," sagde Melo.
Melos præference for Ronaldo betyder ikke, at han ikke beundrer hans rival, Lionel Messi. Han har tidligere rost den ottedobbelte Ballon d'Or-vinders lederskab og vilje til at vinde.
"Hver person har deres egen måde at demonstrere lederskab på. Messi gør det med handlinger, selvom det måske ikke virker sådan. Han demonstrerer det, når han modtager bolden, med sin vilje til at vinde kampen, og alle hans holdkammerater bemærker dette," sagde Melo ifølge All Football.