Stort tab: Hansi Flick mister vigtig profil i september

Nyheder
torsdag, 15 august 2024 kl. 10:06
hansi flick 10
Det bliver et stort tab for FC Barcelona-træner Hansi Flick, at han skal sige farvel til ham i september.
FC Barcelona valgte tidligere på sommeren at give Xavi Hernandez en fyreseddel i hånden. I stedet besluttede de at indgå en aftale med Hansi Flick, som inden længe står i spidsen for sin første officielle kamp.
Klubben har forsøgt at tilpasse sig Flicks nye stil og krav med blandede resultater under sæsonopstarten, men han står til at miste en vigtig ressource om mindre end en måned.
Flick siger farvel
Den tyske træner hentede den tidligere Bayern München- og Liverpool-spiller Thiago Alcantara ind for at hjælpe med sin tilpasning til klubben. Det var dog en midlertidige aftale, han indgik med Thiago.
Ifølge Football Espana har Thiago haft en stor positiv indflydelse som en del af Flicks stab og er blevet en form for bindeled mellem truppen og Flick, når det kommer til kommunikationen.
SPORT rapporterer, at han har hjulpet Flick med at få en god start med truppen og har forklaret noget af infrastrukturen i storklubben til Flick. Men han afslutter sin tid som en del af staben allerede i september, lyder det.
Den tidligere Barcelona-spiller overvejer, hvad hans næste karrieretræk skal være, efter at have sluttet sig til Barcelona kort efter at have trukket sig tilbage som professionel fodboldspiller.
Stort tab
Flick har heldigvis Heiko Westermann som en del af sin trænerstab, som blev hentet til klubben for at have en spansktalende træner i staben. Mandag aften talte Flick selv på engelsk til tilskuerne på Montjuic.
Det er svært ikke at se tabet af Thiago som et stort tab for Flick, når man tænker på, hvor positivt han er blevet talt om.
Derudover er Thiago også det medlem af staben, der har lettest ved at tale spansk. Når han forlader klubben, kan det derfor blive et problem.