Joan Laporta får skylden for Nico Williams-fiasko: "Hans ledelse fejlede igen"

Nyheder
onsdag, 14 august 2024 kl. 11:42
nico williams 3
FC Barcelona-præsident Joan Laporta har fået skylden for, at hele sagaen omkring Nico Williams er endt som en stor fiasko.
Alt tyder på, at FC Barcelona ikke henter Nico Williams denne sommer. Den spanske kantspiller har været det primære transfermål hele sommeren, men en aftale er ikke kommet i stand.
Meget indikerer, at den catalanske klub ikke har råd til at betale hans frikøbsklausul på lidt over 430 millioner kroner. Desuden vil de heller ikke kunne registrere ham hos La Liga på grund af de økonomiske problemer.
Laporta får skylden
Klubpræsident Joan Laporta har fået massiv kritik for hans manglende evne til at hente den spanske landsholdsspiller. Især når man holder det op imod de udtalelser, han er kommet med tidligere på sommeren.
Den spanske journalist Marcal Lorente er en af dem, der har fremsat kritik af præsidenten. Det har han gjort med et opslag på det sociale medie X.
"Barca udelukker ikke købet af Nico Williams. Det er Nico Williams, der udelukker Barca, fordi Laporta ikke har gjort sit hjemmearbejde," skriver han i sit opslag.
"Efter at have sagt, at 'vi har råd til denne type køb', kan han ikke garantere hans registrering fem dage før sæsonstarten."
"Hvis spilleren ville komme, var der ingen grund til at forhandle med Athletic, men kun at betale klausulen. Alt afhænger af Laporta, og endnu en gang har hans ledelse fejlet. Sikke en tåbelighed."
Olmo er blevet hentet
Dani Olmo har også været et stort transfermål for Barcelona denne sommer, hvorfor de længe har forhandlet med RB Leipzig for at få en aftale på plads.
Nu er den spanske profil ankommet til Camp Nou, men der er efter sigende problemer med at registrere ham. Derfor er det ikke sikkert, at han bliver klar til weekendens kamp mod Valencia.
Det faktum, at Olmo heller ikke kan registreres, har selvfølgelig skabt endnu mere usikkerhed omkring Williams' ankomst. Han siges nemlig at være meget nervøs i forhold til klubbens økonomiske situation.