Sergino Dest er færdig i Barcelona

Nyheder
søndag, 30 juni 2024 kl. 9:28
sergino dest
Sergino Dest er officielt færdig i Barcelona, da han har underskrevet en kontrakt med en anden klub.
Den skadede amerikanske forsvarer Sergino Dest har underskrevet en fireårig aftale med den hollandske gigant PSV Eindhoven. Det afslutter hans tid i Barcelona, hvilket har været et mål for den catalanske klub denne sommer.
ESPN rapporterer, at Barcelona vil modtage en procentdel af enhver fremtidig transferaftale, hvis Dest bliver solgt. Detaljer om Dests nye aftale er ikke blevet afsløret. Dest er allerede bekendt med PSV efter at have tilbragt den foregående sæson på lån i klubben. Det skriver Daily Mail.
Den offensive back scorede to mål i 25 ligakampe og 37 kampe på tværs af alle turneringer, før han blev skadet under en træning den 20. april - en skade, der krævede operation og vil koste ham starten af 2024/25-sæsonen.
Den 23-årige havde tidligere givet udtryk for, at han håbede at blive i PSV. Dette ønske kan han nu glæde sig over at have fået opfyldt.
"PSV er meget tilfredse med mig, og jeg nyder at være her.Vi gør det godt som hold, vi er tæt på at blive mestre, og næste år spiller vi i Champions League," sagde han i april ifølge Goal.
"Alt skal være i orden, og det er op til os at få alt til at falde på plads for at nå til enighed om en god aftale."
Dest har scoret to mål i sine 33 kampe for landsholdet og startede inde i alle fire af USA's kampe ved VM i 2022. Han sidder i øjeblikket ude af den igangværende Copa America.
"Desværre har jeg revet mit korsbånd over," sagde Dest i en video fra april på X.
"Jeg skal snart opereres og vil forsøge at komme tilbage på mit topniveau så hurtigt som muligt. Det vil være en svær tid for mig, men jeg ved, at disse tider kun gør mig stærkere."