Barca registrerer yderligere to spillere: Hansi Flick og Vitor Roque mangler stadig

Nyheder
lørdag, 29 juni 2024 kl. 18:07
hansi flick 6
Barcelona har færdiggjort to flere registreringer hos La Liga, men Hansi Flick og trænerstaben er endnu ikke officielt registreret.
Efter at have overskredet det tilladte lønbudget, er en række Barcelona-spillere endnu ikke registreret hos La Liga. Klubben skal reducere omkostningerne og måske endda sælge spillere for at kunne registrere hele truppen.
To spillere, der ikke længere behøver at bekymre sig, er Fermin Lopez og Alejandro Balde, da de ifølge Marca begge har fået deres nye kontrakter formelt godkendt af La Liga. Barcelona fandt ekstra plads i lønbudgettet til at registrere både Lopez og Balde, men de skal stadig spare flere penge.
Inigo Martinez er endnu ikke registreret, og Barcelona skal også finde plads til Vitor Roque, som ikke er en del af den godkendte trup hos La Liga.
Der er også tvivl om Sergi Robertos kontrakt. Den alsidige forsvarer er blevet tilbudt en forlængelse af den aftale, der udløber om få dage, men Barcelona kan muligvis ikke registrere den.
Den største bekymring for Barcelona er, at den nye træner Hansi Flick og hans trænerstab heller ikke er blevet registreret endnu. Hvis Barcelona kan frigøre nogle penge, vil Flick og hans stab være deres næste prioritet at registrere.
Roque forventes at blive ofret på grund af bekymringer om hans parathed til at spille på højt niveau. Dilemmaet for Barcelona er dog, at Roques agent har truet med at blokere enhver lejeaftale og i stedet presse på for et permanent salg denne sommer, hvis han ikke får en rolle på førsteholdet.
Roque sluttede sig til Barcelona i januar for en pris på omkring 450 millioner kroner inklusive bonusser, men fandt det svært at få spilletid under den tidligere træner Xavi, der blev anklaget for at lyve om sine planer for brasilianeren.