Sergi Roberto befinder sig i samme situation som Lionel Messi

Nyheder
mandag, 01 juli 2024 kl. 18:21
sergi roberto lionel messi
Sergi Roberto befinder sig på nuværende tidspunkt i en situation, der sammenlignes med Lionel Messis.
Sergi Roberto er en af mange spillere, der står over for en usikker fremtid i Barcelona, da hans kontrakt er udløbet. For et par måneder siden var hans fortsættelse næsten garanteret, da Xavi Hernandez havde lovet ham en ny kontrakt.
Men tingene har ændret sig efter udnævnelsen af Hansi Flick, og som det ser ud nu, hælder Roberto mere til at forlade Barcelona.
Mundo Deportivo har nu givet en opdatering på Robertos fremtid, og antyder, at veteranen står i en samme situation som Lionel Messi tilbage i 2021. Angiveligt har han et tilbud på bordet fra Barcelona. Dog afhænger det af klubbens økonomiske situation og om de opfylder Financial Fair Play-kravene.
Hvis Barcelona ikke opfylder kravene, kan klubben muligvis ikke have andet valg end at lade spanieren gå. Her er det også vigtigt at nævne, at Roberto i øjeblikket er en fri agent, da hans kontrakt med klubben udløb den 30. juni.
Barcelona kan dog forlænge hans kontrakt, hvis deres forslag opfylder FFP-kravene. Roberto er derfor i en position, hvor han er nødt til at vente. Spanieren er bekendt med sin situation og har angiveligt accepteret, at han måske skal forlade klubben denne sommer.
Barcelonas tilbud til Roberto udløber den 10. august, så klubben står reelt set overfor en kamp mod tiden for at ordne deres økonomi og beholde den erfarne midtbanespiller. De kommende uger kan vise sig at være afgørende for Robertos fremtid i Barcelona.
Roberto har været kædet sammen med flere andre klubber, hvorfor der ikke er mangel på tilbud. Hvis han mister tålmodigheden med Barcelona, kan han derfor ende med at tage imod et af disse. Blandt andet siges han at være et emne i Girona, men også i Premier League.