Barcelona trækker opslag om Joao Cancelo og Joao Felix tilbage

Nyheder
søndag, 30 juni 2024 kl. 19:04
joao felix 4
Den catalanske storklub har trukket et opslag om Joao Cancelo og Joao Felix tilbage, hvor de offentliggjorde deres exit.
Barcelona har slettet et opslag, hvor de sagde farvel til Joao Felix og Joao Cancelo, fordi de fortsat håber at beholde de to portugisere, afslører en kilde til ESPN.
Den catalanske klub takkede Marcos Alonso, Felix og Cancelo for deres tid i klubben søndag, hvor deres respektive aftaler udløb. Alonsos kontrakt er udløbet, og han er blevet frigivet som fri agent. Felix og Cancelos lejeaftaler med henholdsvis Atletico Madrid og Manchester City udløber også den 30. juni.
Barcelona slettede dog senere Felix og Cancelos navne fra deres pressemeddelelse og alle opslag på sociale medier. En kilde fortalte ESPN, at årsagen er, at intentionen er, at de begge forlænger deres ophold i klubben. Opslaget fik det dog til at lyde, som om døren var lukket.
Felix, der scorede 10 mål i 44 kampe for Barcelona sidste sæson, vender tilbage til Atletico, mens Cancelo vender tilbage til Manchester City for nu, selvom de begge er til EM med Portugal.
Ledelsen er dog i konstant kontakt med duoens agent, Jorge Mendes, da de stadig afventer klarhed om deres økonomiske situation denne sommer. Klubben kan ikke give garantier for at registrere nye kontrakter i La Liga, da de stadig ikke er i stand til at overholde deres lønloft.
Den catalanske klub skal skaffe penge enten gennem spillersalg, lønreduktioner eller nye indtægtskilder, før de kan tilføje nye spillere til truppen. På trods af denne usikkerhed bekræftede kilden, at målet stadig er at beholde både Felix og Cancelo.
Ideelt set vil de bringe dem begge tilbage på en ny lejeaftale, men de endelige vilkår for eventuelle aftaler afhænger af, hvordan forhandlingerne skrider frem med Atletico og City.
Den tidligere Chelsea-venstreback Alonso forlader imidlertid klubben efter to år. Der har ikke været nævnt noget om kaptajn Sergi Roberto, hvis kontrakt også udløber søndag. En kilde fortalte ESPN, at forhandlingerne fortsætter om en ny aftale, men Barcelona kan ikke love ham noget.
Roberto har også modtaget interesse fra andre klubber i Spanien og udlandet, hvorfor han snart skal træffe en beslutning om sin fremtid.