Officielt: Barcelona siger farvel til Joao Cancelo og to andre spillere

Nyheder
søndag, 30 juni 2024 kl. 15:49
joao cancelo
Joao Cancelo kommer ikke til at fortsætte i Barcelona - og det samme gør sig gældende for to andre spillere.
FC Barcelona har afsløret, at de har valgt ikke at beholde Joao Cancelo i klubben. Det betyder, at han vender tilbage til Manchester City, som har lejet ham ud i denne sæson.
Der har været en del rygter om, at Barcelona har været ivrige efter at beholde ham. Nu står det dog klart, at det ikke kommer til at ske. Desuden har den catalanske klub også bekræftet, at de siger farvel til to andre spillere.
Barcelona har nemlig annonceret, at Joao Cancelo, Marcos Alonso og angriberen Joao Felix ikke fortsætter i klubben i den kommende sæson.
"Marcos Alonso, Joao Felix og Joao Cancelo fortsætter ikke hos FC Barcelona," lyder en erklæring fra klubben.
"Den spanske forsvarsspillers kontrakt udløber den 30. juni, ligesom lejekontrakterne for de to portugisiske spillere, der vender tilbage til deres respektive klubber."
"FC Barcelona vil gerne udtrykke sin taknemmelighed for deres engagement og dedikation og ønsker dem alt det bedste og stor succes i fremtiden."
Det er værd at bemærke, at Alonsos exit stort set hele tiden har været uundgåeligt. Selvom spanieren var til stor nytte for Xavi på grund af sin alsidighed, var der spørgsmål om hans form, da han spillede sin sidste kamp i april.
Samlet set spillede han kun otte kampe, hvoraf kun fem var som starter. For Felix og Cancelo var forhandlingerne med deres hold, Atletico Madrid og Manchester City, en stor udfordring på grund af deres høje økonomiske krav.
Selvom Hansi Flick ønskede, at Felix skulle fortsætte, krævede Atletico Madrid angiveligt mindst 450 millioner kroner for ham. Tilsvarende krævede Manchester City omtrent 225 millioner kroner for Cancelo.
Grundet de økonomiske begrænsninger var det svært for Barcelona at betale disse beløb, hvilket har resulteret i de portugisiske spilleres afgang. Som det ser ud i dag, er det ukendt, hvilke skridt Barcelona vil tage på transfermarkedet i den kommende tid.