Ronald Araujo skal opereres: Er ude i månedsvis

Nyheder
mandag, 15 juli 2024 kl. 17:18
ronald araujo 4
Barcelona er blevet ramt af et hårdt slag, da de kommer til at mangle Ronald Araujo i flere måneder.
Den spanske journalist Alex Pintanel melder, at Barcelona-forsvarer Ronald Araujo skal under kniven for at behandle sin lårskade. Den erfarne midterforsvarer vil derfor være ude de næste mange måneder.
Araujo pådrog sig sin skade under Uruguays Copa America-kvartfinale mod Brasilien, hvor han var nødt til at forlade banen efter 30 minutter. Den 25-årige forventedes først at være ude i to måneder, men en nærmere vurdering af hans skade er først blevet udført i dag.
Araujo besøgte Barcelonas træningsfaciliteter mandag, hvor han blev undersøgt af klubbens læger. Efter at have studeret resultaterne har Araujo og klubbens lægestab besluttet at gennemgå en operation i stedet for at følge en konservativ behandling.
Da forsvareren nu sat til at blive opereret, forventes det, at han vil misse omkring fire måneders spilletid. Det betyder, at han vil være ude indtil december senere i år. Dette er et stort slag for Barcelona, der allerede mangler en spiller som Gavi, som stadig er ved at komme sig over sin skade.
Pedri har også pådraget sig en skade og kan misse starten af sæsonen, mens Frenkie de Jong heller ikke er fuldt ud kommet sig over sin ankelskade. Situationen er langt fra ideel for Hansi Flick, der nu må starte sæsonen uden en række af Barcelonas vigtigste spillere, herunder Araujo.
Forsvareren kan gå glip af helt op mod 20 kampe i løbet af en periode på fire måneder, hvilket vil inkludere en El Clasico mod Real Madrid og derby mod Espanyol og Girona samt en stor del af Champions League-gruppespillet.
Hertil har der også været forlydender om, at han kan blive solgt denne sommer for at hente penge ind til andre indkøb. På grund af hans skade, er der dog kun en meget lille chance for, at det skulle blive en realitet.