Robert Lewandowski har overgået klublegende efter scoringer i Valencia-sejr

Nyheder
mandag, 19 august 2024 kl. 8:37
robert lewandowski 5
FC Barcelona-stjernen Robert Lewandowski skal glæde sig over, at han nu har overgået en af klubbens helt store legender.
Lørdag aften åbnede FC Barcelona denne La Liga-sæson med en sejr over Valencia. Den catalanske klub vandt 2-1, hvilket de måtte slide sig til, da de lagde ud med at komme bagud.
Begge mål blev scoret af den polske angriber, der derfor viste, at han stadig er farlig foran målet. Hvis han kan blive ved med at score mål, kan han blive en af de vigtigste spillere for Barcelona i denne sæson.
Lewandowski var afgørende
Lewandowski fortsatte lørdag aften med at skrive sig ind i klubbens historie. Det skete helt automatisk, da hans to scoringer var med til at rykke ham en plads op på en meget vigtig liste.
I opgøret mod Valencia var det helt afgjort Lewandowski, der gjorde forskellen ved at svare tilbage på Hugo Duros åbningsmål ved selv at sende to bolde i nettet.
Havde det ikke været for den polske angriber, kan det ikke udelukkes, at Hansi Flick havde været nødt til at registrere et nederlag i sin første officielle kamp i spidsen for Barcelona.
Har fået en plads i historiebøgerne
Som nævnt ovenfor, var Lewandowskis to mål ikke kun betydningsfulde, da de var med til at sikre hans hold tre point på åbningsdagen. De var også betydningsfulde fra et historisk perspektiv.
Dette skyldes, at den tidligere Bayern München-spiller nu har scoret imponerende 61 gange for Blaugrana. Det er ét mål mere end en af de mest ikoniske figurer i klubbens historie, Johan Cruyff.
Efter kampen lagde den polske stjerne ikke skjul på, at han helt afgjort har i sinde at fortsætte i samme tempo. Det udtalte han i kølvandet på en sæson, hvor han ikke helt levede op til de høje forventninger, der er til ham.