Real Madrid forbyder Barcelona-legenders navne fra at blive trykt på spillertrøjer

Nyheder
fredag, 23 august 2024 kl. 20:29
real madrid troeje
Real Madrid har gjort det forbudt at få trykt FC Barcelona-legenders navne på spillertrøjer på deres officielle webshop.
Real Madrids officielle hjemmeside har indført en overraskende restriktioner vedrørende personalisering af deres fodboldtrøjer.
Fans, der ønsker at tilføje navne på legendariske Barcelona-spillere til deres Real Madrid-trøjer, ender derfor med at blive skuffede, da klubbens onlinebutik ikke tillader dette.
Forbud mod Barca-legender
Det er naturligvis ikke navne på alle legender, der er blevet indført et forbud mod. Derimod er det et forbud, der gælder navne som Diego Maradona, Johan Cruyff, Ronaldinho og Lionel Messi.
Når man forsøger at personalisere en trøje et af disse Barcelona-stjerners navne, mødes brugerne med en rød advarselsmeddelelse, der siger: "Beklager, vores personaliseringspolitik tillader ikke dette navn."
Denne restriktion fremhæver Real Madrids holdning til at opretholde en klar skelnen mellem de to klubber. Det afspejler naturligvis også den intense rivalisering, der længe har præget spansk fodbold.
Hvad kan trykkes og hvad kan ikke?
Desuden udstrækkes politikken til andre fremtrædende Barcelona-figurer, herunder Victor Valdes, Sergio Busquets og Jordi Alba.
Interessant nok gælder dette forbud ikke for navne som Pep Guardiola og Luis Enrique, der begge har stået i spidsen for den catalanske storklub i succesfulde perioder.
Denne beslutning fra Real Madrids onlinebutik kan virke usædvanlig, da det ikke er typisk for fans at kombinere rivaliserende klubber på denne måde.
Mens det er sjældent, at tilhængere personaliserer en Real Madrid-trøje med navnet på en Barcelona-spiller (eller omvendt), er det forståeligt, at Madrid vil sikre, at deres trøjer kun er forbundet med deres egne legender og spillere.
Om denne politik vil ændre sig i fremtiden, er endnu uvist. Men for nu vil det ikke være muligt at bestille en Real Madrid-trøje med et navn på en Barca-legende. Det gør sig f.eks. gældende, hvis man forsøger med Messi.