Pedris uvurderlige reaktion på Lamine Yamals formidable mål i EM-semifinale

Nyheder
onsdag, 10 juli 2024 kl. 11:08
pedri 2
Spaniens helt store talent, Lamine Yamal, scorede et fantastisk mål i EM-semifinalen mod Frankrig, hvilket efterlod Pedri i vantro.
Pedri var med stor sandsynlighed meget skuffet over at gå glip af EM-semifinalen mod Frankrig, men han var begejstret for sin holdkammerat Lamine Yamal, der scorede et helt utroligt mål i tirsdagens kamp.
Barcelona-stjernen blev skadet i kvartfinalen mod Tyskland, hvilket tvang ham til at sidde på sidelinjen tirsdag aften. Men det forhindrede ham ikke i at få del i rampelyset med en uvurderlig reaktion på Yamals mindeværdige scoring.
Teenageren blev den yngste målscorer nogensinde i EM-historien i en alder af 16 år og 362 dage - og så formåede han endda at finde nettet med et fantastisk skud fra 25 meter.
Yamal, der allerede havde lavet tre oplæg på Spaniens vej til semifinalen, skabte et øjeblik af ren kvalitet, da han fik lidt plads uden for feltet og krøllede et spark ind forbi Mike Maignan i målet.
Og Pedri, der sad på bænken sammen med suspenderede Dani Carvajal og Robin Le Normand, var tydeligt forbløffet over kvaliteten fra sin klub- og landsholdskammerat. Den 21-årige holdt sine hænder op for hovedet med mund og øjne vidt åbne i et udtryk af ren vantro efter Yamals scoring.
Målet viste sig også at være en bemærkelsesværdig vending i en hektisk første halvleg i München, hvor Randal Kolo Muani afsluttede Frankrigs lange ventetid på et mål efter blot otte minutter.
Men Yamal udlignede efter 21 minutter, og Dani Olmo bragte dem foran med sit elegante fodarbejde, der førte til et skud, der blev rettet ind i målet af franske Jules Kounde.
Micah Richards kaldte på BBC Yamal et 'fremragende ungt talent', mens de tidligere engelske landsholdsspillere Gary Lineker og Rio Ferdinand roste hans mål i deres analyse på BBC's dækning af kampen.
Det er blot det seneste kapitel i Yamals ekstraordinære karriere efter en debutsæson i Barcelona. Han debuterede som 15-årig i en 4-0-sejr over Real Betis i april 2023, men fik først sin første start for klubben i august samme år.
Han har spillet 51 kampe for den catalanske klub, hvori han har scoret syv mål. Dertil har han allerede spillet 13 landskampe for Spanien. Hans mål mod Frankrig var det tredje for landsholdet, efter også at have scoret i VM-kvalifikationskampene mod Georgien og Cypern.