Ny skadesopdatering om Ronald Araujo er stort slag for Barcelona

Nyheder
mandag, 08 juli 2024 kl. 9:05
ronald araujo 3
Ronald Araujo måtte forlade banen i Copa America-kampen mod Brasilien, hvilket er et stort slag for Barcelona.
Ronald Araujo er den seneste Barcelona-spiller til at pådrage sig en skade. Det kan vise sig at være et hårdt slag for den catalanske klub, da Pedri ligeledes er blevet skadet.
Begge spillere har været vitale for Barcelona, men ingen af dem bliver klar til sæsonopstarten under træner Hansi Flick. Ligeledes tyder det på, at de kommer til at være på sidelinjen et stykke tid.
Ifølge SPORT er Araujo hårdt ramt, hvilket naturligvis ikke er gode nyheder for Barcelona. Avisen skriver også, at det forventes, at han vil være ude i næsten to måneder på grund af en lyskeskade.
Det er blevet rapporteret, at han følte en skarp smerte i bagsiden af sit venstre lår, blot 30 minutter inde i kampen mod Brasilien. Da han lå på jorden med hænderne for ansigtet, stod det klart, at det ikke var en mindre skade.
Araujo var også tydeligt følelsesladet, da han forlod banen - endda med tårer i øjnene. Derfor stod det også hurtigt klart, at han selv var nedslået over skaden.
De første scanninger af hans skade giver ikke meget håb for Barcelona. Lægestaben afventer dog yderligere tests for at bestemme omfanget af skaden, men de tidlige indikationer tyder på, at Araujo kan være ude i mindst seks uger.
Hvis denne tidslinje holder, kommer han til at gå glip af starten på Barcelonas nye sæson og potentielt sidde ude de første to eller tre kampe. Der er endda en risiko for, at hans tilbagevenden først kommer efter landsholdspausen i begyndelsen af september.
Dette bidrager til den voksende liste af problemer i Barcelona. Selv forud for sæsonopstarten er Flick blevet ramt af flere skadesproblemer. Pedri forventes at være ude i omkring fem uger, mens Frenkie de Jong stadig ikke er kommet sig over sin ankelskade.
På grund af Araujos skade står holdets forsvarslinje over for yderligere belastning. For at komplicere situationen yderligere, er både Eric Garcia, Chadi Riad og Fermin Lopez også fraværende, da de er udtaget til OL.